Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Storå vårdcentral

Välkommen till Storå vårdcentral

Storå vårdcentral ligger centralt i Storå, två mil norr om Lindesberg. Vi är en liten vårdcentral med ett stort hjärta. Här arbetar alla yrkeskategorier nära varandra för att ge dig som patient god vård och bra service. På så sätt får du snabbt hjälp av rätt personer.

Aktuellt

Nytt telefonsystem Fr o m 1 mars inför vi Flexitid. Du bokar in en tid för återuppringning istället för att vänta i lång telefonkö. Telefonnumret är det samma, 0581-848 50.
Nya regler för återbud och uteblivna besök Fr o m 1 mars införs nya regler för återbud och uteblivna besök inom hälso- och sjukvården. Läs mer om de nya reglerna.
Egen blodtrycksmätning:
Blodtrycksmätaren i hälsorummet är nu åter i funktion.
Nu får du dina fakturor samlade. Region Örebro län har infört samlad faktura.  Läs mer: http://www.regionorebrolan.se/sv/Halsa-och-vard/Avgifter---vad-kostar-det/Avgifter---sa-betalar-du/
Storå vårdcentral i Nationell patientenkätVåra patienter har berättat vad de tycker om Storå vårdcentral. Läs mer resultatet.

Vår personal

Hos oss kan du träffa distriktsläkare och distriktssköterska. För dig som har diabetes eller högt blodtryck finns dessutom specialistutbildade distriktssköterskor. Här finns ett laboratorium där vi hjälper dig med provtagningar. På vårdcentralen finns också BVC-sköterska och sjukgymnast. Kuratorn är hos oss två dagar i veckan. Vår mödrahälsovård och vår dietist finns på Lindesberg vårdcentral.

Vår tillgänglighet

Du kan även avboka och omboka tid, förnya recept, kontakta oss med mera genom att logga in på våra e-tjänster på 1177.se.

Kvalitet

För att få veta vad du som patient är nöjd med och vad vi kan bli bättre på har vi satt upp en förslagslåda. Vi har även ett formulär här på hemsidan där du kan lämna dina åsikter. 


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 7 april 2017

Innehållsansvarig: Ulrica Vidfelt

Publicerad av Mona Inge

Kortadress: https://www.regionorebrolan.se/stora

E-tjänster

Kontakt

Rådgivning och tidsbeställning

Telefon

0581-848 50

Telefontid

måndag - torsdag, 07:00 - 16:30
fredag, 07:00 - 16:00

Texttelefon

019-670 25 33

Öppettider

måndag - fredag, 08:00 - 17:00

Akuttelefon

0581-848 74

Kvällar och helger

Vårdcentralernas jourmottagning vid Lindesbergs lasarett, telefon 0581-855 00

E-post

Storå vårdcentral
För en säker hantering av ditt patientärende hänvisar vi till våra e-tjänster - se ovan.

Besöksadress

Kopparbergsvägen 17, Storå

  • 1177
  • Lämna förslag och synpunkter