Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Arbeta hos oss

Gillar du att arbeta med människor och söker ett spännande och utvecklande jobb? På Universitetssjukhuset Örebro söker vi regelbundet ny personal inom en mängd yrkeskategorier. Under Lediga jobb kan du se om det finns någon tjänst som passar just dig.

USÖ – ett universitetssjukhus i stark utveckling

Universitetssjukhuset Örebro är en av länets största arbetsplatser med mer än 3 500 anställda och ett femtiotal olika yrkesgrupper. Som universitetssjukhus erbjuder vi en modern sjukvård på bästa vetenskapliga grund. Flera av våra specialiteter som hjärt-, cancer- och ögonsjukvård är uppmärksammade utanför landets gränser.

Tillsammans med Örebro universitet utvecklar vi medicinsk forskning och utbildning. Detta har bland annat lett till att en komplett läkarutbildning erbjuds i Örebro från och med 2011.

Sjuksköterskor, Akuten USÖ
Vi söker sjuksköterskor som vill göra skillnad!

Just nu är hälso- och sjukvården i Region Örebro län inne i en spännande utveckling där vi tar stegen mot framtidens sjukvård. Vi söker sjuksköterskor som vill göra skillnad! 


Förmåner för dig som anställd i Region Örebro län

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs på jobbet. Är du nyfiken på vad vi kan erbjuda dig? Här kan du läsa om ett urval av de många förmåner som vi erbjuder när du arbetar i Region Örebro län.

 


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 1 november 2017

Innehållsansvarig: Åsa Thor-Gustafsson

  • Ny på arbetet: kirurgavdelning, USÖ
  • Ny på arbetet: Akutmottagningen