Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Vi söker sjuksköterskor som vill göra skillnad!

Just nu är hälso- och sjukvården i Region Örebro län inne i en spännande utveckling där vi tar stegen mot framtidens sjukvård. Vi söker sjuksköterskor som vill göra skillnad!

Här är du som sjuksköterska viktig för att utveckla vården utifrån patientens fokus. För oss betyder det att vi vill göra vården ännu bättre. Varje dag. I stort och smått. I varje möte. Och att alla som vill vara med i utvecklingen får goda förutsättningar för det.

Vi satsar på våra sjuksköterskor

I Region Örebro län erbjuder vi dig som sjuksköterska en tillsvidareanställning direkt. Under ditt första anställningsår kommer du som nyutbildad sjuksköterska att gå ett introduktionsprogram. Detta kommer ge dig bra förutsättningar för att komma in i ditt arbete och träffa nya sjuksköterskekollegor. Den dag du känner dig redo för vidareutbildning kan vi också erbjuda generösa förmåner.

Du väljer bland alla möjligheter

I Region Örebro län finns en arbetsplats för alla önskemål. Välj stora universitetssjukhuset för specialistkompetens och en nära koppling till universitetet, välj något av våra mindre akutsjukhus i länet för närheten mellan verksamheterna. Eller kanske du föredrar att arbeta med variation och bredd inom primärvård eller psykiatri.

Hos oss finns alla möjligheter! Steget in är bara en början på din karriär, här kan du som sjuksköterska stanna och utvecklas.

Hör av dig till oss!

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som vill arbeta hos oss. Hör gärna av dig till våra rekryterare.

Universitetssjukhuset Örebro

Monica Johansson
019-602 37 20

Karlskoga lasarett

Annica Bergdahl
019-602 75 28

Lindesbergs lasarett

Anna Charlier
0581-851 25

Primärvård

Carina Karlsson-Andersson
019-602 75 30

Psykiatri
Carina Ekholm
019-602 75 05

 


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 9 augusti 2018

Innehållsansvarig: Åsa Thor-Gustafsson

Publicerad av Lisa Lilja