Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Introduktion

Att börja på en ny arbetsplats är för de flesta en stor omställning. Ny miljö - nya arbetskamrater - nya arbetsuppgifter.

Vår ambition är att alla nya medarbetare på USÖ ska få en individuell och verksamhetsanpassad introduktion. Den ska innehålla såväl arbetsplatsnära som sjukhusgemensamma delar. Syftet med introduktionen är att du som ny medarbetare snabbt ska komma in i dina nya arbetsuppgifter och känna dig hemma på din nya arbetsplats.

Gemensam introduktion för nyanställd personal

Nya medarbetare får en gemensam introduktion för att få kännedom om USÖ:s verksamhet, mål och kultur.

Unikt introduktionsprogram för nya sjuksköterskor


Sjuksköterskor från Akuten på USÖFrån och med 2018 är det obligatoriskt att alla nyanställda sjuksköterskor ska gå ett  introduktionsprogram under ett år för att få en bra start på den nya arbetsplatsen. Programmet består av nio olika kurser under året och innehåller bland annat förflyttningsteknik, praktisk hygien, proACT och man pratar om stresshantering, rimliga krav och om balansen mellan arbete och fritid. Mer information om introduktionsprogrammet

Introduktion på arbetsplatsen

För introduktionen på kliniken/motsvarande har varje arbetsplats ett skriftligt program med tidplan för introduktionen och vem som är ansvarig för varje del i programmet.

Introduktion för chefer

Som nyanställd chef erbjuds du introduktion, stöd och handledning enligt ett särskilt chefsprogram.


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 23 oktober 2017

Innehållsansvarig: Anita Pettersson

Publicerad av Patrik Gunnarsson