Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Så här söker du jobb

I Region Örebro län använder vi oss av e-rekrytering. Det innebär att du kan söka tjänsten digitalt. Du måste ha ett användarkonto och vara inloggad för att kunna skicka ansökan till oss.

Om det här är första gången du söker

Om du inte har sökt jobb hos oss tidigare måste du skapa ett nytt användarkonto. Det gör du genom att gå till "Logga in" och klicka på länken "Ny användare". För att skapa ett användarkonto måste du ha en e-postadress.

När du har skapat ditt användarkonto kan du göra en ansökan.

Om du har sökt förut

Om du redan har ett användarkonto fyller du i ditt användarnamn (e-postadress) och ditt lösenord och klickar på "Logga in". Har du glömt ditt lösenord, klickar du på länken "Glömt ditt lösenord".

Du söker ett jobb genom att klicka på länken "Sök lediga jobb" i annonsen och följer instruktionerna. OBS! Du måste ha ett användarkonto och vara inloggad för att kunna skicka ansökan till oss.

Vi kommer att skicka eventuella, meddelanden (t ex bekräftelse på ansökan) till den e-postadress som du väljer som användar-ID.

När du skickat in din ansökan får du en automatisk bekräftelse på att din ansökan har kommit in. Bekräftelsen skickas till den e-post-adress du anger som användarnamn. Om du inte får någon bekräftelse inom 24 timmar kontakta oss.

 


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 5 januari 2015

Innehållsansvarig: Monica Johansson

Publicerad av John Swensson