Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Ängens vårdcentral

Välkommen till Ängens vårdcentral

Ängens vårdcentral på Ladugårdsängen i Örebro öppnades våren 2011 i moderna och välutrustade lokaler. Det kombinerat med vår kunniga och serviceinriktade personal, ger en vårdcentral lite utöver det vanliga.

Vi är måna om ett personligt bemötande, där dina behov och önskemål står i centrum. Samverkan och helhetstänk runt varje patient är vår filosofi.

Aktuellt

Nya regler för återbud och uteblivna besök
Från och med 1 mars införs nya regler för återbud och uteblivna besök inom hälso- och sjukvården. Läs mer om de nya reglerna

 

Ängens VC öppnar Drop-in-mottagning den 3 april
För akuta åkommor så som övre luftvägsinfektioner, urinvägsinfektioner, akut ryggsmärta, sårskador och liknande är du välkommen att besöka vårdcentralens drop-in-mottagning för en kort konsultation.
Öppettider Måndag-fredag 08.00-10.00.
Ingen förbokning krävs!

På en drop-in-mottagning kan väntetiden variera så om du har mer långdragna besvär eller frågeställningar som kräver mer tid rekommenderar vi att du bokar en planerad läkartid via telefon 019-602 04 00 eller boka en tid i webb-tidboken.
Läs mer på 1177 där du kan läsa mer om just dina symtom och när det är dags att söka hjälp. Länk till www.1177.se Örebro län

 

Boka tid via våra e-tjänster på 1177.se  www.1177.se

Vår personal

Vid Ängens vårdcentral finns distriktsläkarmottagning, distriktssköterskemottagning, laboratorium, mödrahälsovård, barnhälsovård, kurator och sjukgymnastik. Här finns också ett
hälsorum - där du som patient har möjlighet att till exempel väga dig och mäta blodtrycket. Läs mer här Blodtrycksmottagning

Vår tillgänglighet

Du kan nå vårdcentralen på flera sätt. Du kan ringa till oss på våra olika telefonnummer, eller prata med vår personal i receptionen. Du kan även boka, avboka och omboka tid, förnya recept, kontakta oss med mera genom att logga in på våra e-tjänster på 1177.se.

Kvalitet

Ängens vårdcentral har stora möjligheter att bli en vårdcentral lite utöver det vanliga. Vi som arbetar här vill skapa något nytt och bra som ger mervärde till våra patienter. Det som är mest utmärkande för Ängens vårdcentral är den samverkan och det helhetstänk som ska finnas runt våra patienter. Vi ska arbeta i team utifrån behoven hos varje patient, där alla yrkeskategorier bidrar med sin kompetens.

Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 30 mars 2017

Innehållsansvarig: Kristina Ellmén

Publicerad av Caritha Jolstrand

Kortadress: https://www.regionorebrolan.se/angen

E-tjänster

Kontakt

Rådgivning och tidsbeställning

Telefon

019-602 04 00

Telefontid

måndag - fredag, 07:00 - 17:00

Texttelefon

019-670 25 34

Öppettider

måndag - fredag, 08:00 - 17:00

Akuttelefon

019-602 04 01

Kvällar och helger

Vårdcentralernas jourmottagning Nygatan 7, telefon 1177

E-post

Ängens vårdcentral
För en säker hantering av ditt patientärende hänvisar vi till Mina vårdkontakter - se ovan.

Besöksadress

Landbotorpsallén 19, Örebro

Verksamhetschef

Kristina Ellmén

019-602 04 39

  • 1177
  • Lämna förslag och synpunkter