Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Spännande kulturutbudsdag

Utbudsdagen är ett årligen återkommande evenemang som vänder sig till dig som arbetar med kultur för barn och unga. Kom och inspireras av hur kulturen kan vara en tillgång för dig och ditt arbete!

Se en film från 2018 års utbudsdag

Dagen bjöd på smakprov ur ett brett kulturutbud från bild och form, dans, film, kulturarv, slöjd, litteratur, musik och teater. Allt som fanns med på dagen går att boka till förkolan/skolan. Läs mer i utbudskatalogen Kultur i förskola och skola, Örebro län 2018 (finns att ladda ner i högerspalten).

Det är kulturkonsulentnätverket som ansvarar för urvalet av det utbud som presenteras. Medverkande kulturaktörer ska uppfylla Kulturrådets krav på professionalitet.

Målgrupp

Lärare, förskollärare, rektorer, bibliotekarier, kultursekreterare och andra som arbetar med kultur för barn och unga i Örebro län. Alla vuxna erbjuds ta med sig upp till tre barn/ungdomar.

Kostnad

Dagen är kostnadsfri. Anmälan är bindande, men det går bra att skicka en ersättare. Uteblivet deltagande debiteras med 300 kr.

Arrangör

Region Örebro läns kulturkonsulentnätverk i samarbete med Örebro kommun.

Information om utbudsdag 2019

Nästa utbudsdag äger rum den 20 mars 2019. Om du inte tidigare varit på utbudsdagen och vill vara säker på att få information - anmäl dig via formuläret. Du kommer att få inbjudan via e-post i november.

Formulär

Fält markerade med * är obligatoriska.


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 18 oktober 2018

Innehållsansvarig: Anette Granberg

Publicerad av Mia Eriksson

Kortadress: https://www.regionorebrolan.se/utbudsdag

Kontakt

Anette Granberg
Utvecklingsledare - kultur
019-602 63 28

Utbudskatalog