Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Gunilla - en kombinatör i administration



har hand om både miljö- och hudpatienter

- Noggrann och familjekär är jag, säger Gunilla Hällzon, Arbets- och miljömedicins nyaste ansikte.

Efter 24 år som läkarsekreterare längtade hon efter att bredda sig. När kollegan på Hudkliniken fick anställning på Arbets- och miljömedicin växte tanken sig stark och när chansen kom tog hon den. Gunilla Hällzon är en så kallad kombinatör som har flera anställningar. Hon delar sin tid mellan HudDoktorn som är en privat mottagning med vårdavtal och Arbets- och miljömedicin på USÖ.

- Jag tycker att det ska bli spännande att arbeta med forskning, det är nytt för mig! säger Gunilla Hällzon.

Arbetsuppgifterna

Planen är att Gunilla ska vara ett stöd för klinikens forskningsassistent. Men hon kommer också att hjälpa till med andra administrativa uppgifter, såsom till exempel att skriva analyssvar och hantera journaler.

- Jag trivs med mitt yrke, det är variationen som är kul! säger Gunilla som också arbetat inom Primärvården under några år när maken studerade till lärare.

Idrotten, kyrkan och blommorna

Har man två tonårsbarn som idrottar går det en del tid till funktionärsuppgifter inom de båda sporterna. Konståkningen och friidrotten gjorde att Gunilla med familj flyttade in till Stjärnhusen på väster efter 17 år på landet.

- Det var underbart att låta barnen växa upp i en lugn och skön miljö. Men plötsligt satt vi bara och skjutsade, säger Gunilla.
Hon är också engagerad i Kristet Center – så några fritidsproblem finns inte.

Och så var det det där med blommorna som Gunilla tycker så mycket om. Hon får inte plats med så många som hon skulle vilja i lägenheten – men då kan hon gå ut i försommar-grönskan och njuta. När det blommar runtomkring då trivs Gunilla med tillvaron.
Annika Gelin

 


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 29 maj 2013

Innehållsansvarig: Håkan Westberg

Publicerad av Annika Gelin

Kortadress: https://www.regionorebrolan.se/amm/gunilla