USÖ - det personliga universitetssjukhuset

Vi erbjuder dig vård av hög kvalitet med gott personligt bemötande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

  • Näracancer
  • Ny på arbetet: kirurgavdelning, USÖ

På Blodcentralen välkomnas nya blodgivare. Blod kan inte tillverkas på konstgjord väg, därför är din insats livsviktig för många människor.

Information från landstinget

E-cigaretten – vän eller fiende?

Vilka hälsoeffekter har e-cigaretterna? Hur är det med säkerheten? Fungerar de som rökavvänjning? Matz Larsson, överläkare på Lungkliniken vid Universitetssjukhuset Örebro, ger här sin syn på e-cigaretten.

 Region Örebro län köper externa vårdplatser av Attendo

Region Örebro län köper 36 externa vårdplatser av Attendo Sverige AB vid Rynningeviken i Örebro.


Mammor nöjda med förlossnings- och BB-vård

Mammor i Region Örebro län är mycket nöjda med förlossnings- och BB-vård på USÖ och Karlskoga lasarett. Det visar en patientenkät som genomfördes under hösten 2014.


 

Illustration över det nya H-huset som kommer att byggas på USÖUrsäkta röran – vi bygger om!

Just nu är det rörigt på sjukhusområdet på grund av flytt av Södra Grev Rosengatan för att ge plats åt det nya H-huset. Besökare och patienter uppmanas att i första hand parkera utanför vår huvudentré.
Se karta över besöksparkeringarTycker du om att cykla och har typ 1 diabetes?

Välkommen på en cykeltur tillsammans med likasinnande och utbyt erfarenheter. Samling på Stortorget vid Nikolaikyrkan i Örebro city.


Information på 1177 om Patientlagen

Patientlagen ger dig större möjligheter att påverka din vård. På www.1177.se/patientlagen finns sådant du behöver veta för att söka vård.Betala parkeringsavgift via mobilen

På USÖ:s parkeringar kan du betala din parkeringsavgift direkt via mobilen. Ladda ner appen gratis från App Store eller Google Play.


Sjuksköterskor, Akuten USÖVi söker sjuksköterskor som vill göra skillnad!

Just nu är hälso- och sjukvården i Region Örebro län inne i en spännande utveckling där vi tar stegen mot framtidens sjukvård. Vi söker sjuksköterskor som vill göra skillnad!

 

 

  • Nyckelfonden
  • USÖrebro.se

Tjänster

Vårdtjänster

I Mina vårdkontakter kan du bland annat:

  • Av- och omboka tid
  • Förnya hjälpmedel
  • Förnya recept
  • Kontakta oss

Vård

Hitta rätt

1177, råd om vård på webb och telefon