Mikaeli vårdcentral

Välkommen till Mikaeli vårdcentral

Mikaeli vårdcentral ligger på väster i Örebro. I våra ljusa och fina lokaler möter du kunnig och erfaren vårdpersonal som tillsammans ser till att du får en god och säker vård. Alltid med fokus på dina behov och önskemål.

Aktuellt

Enklare att hantera ditt barns ärenden i Mina vårdkontakter

Nu kan du som vårdnadshavare i Örebro län vara ombud för ditt barn i kontakter med vården via nätet. Det innebär att du kan utföra barnets ärende via din egen inloggning i e-tjänsten Mina vårdkontakter.
Mer information om ombudsfunktionen hittar du här

Vår personal

Hos oss kan du träffa distriktsläkare och distriktssköterska. För dig som har diabetes, astma eller KOL finns specialistutbildade distriktssköterskor. Det finns också möjlighet att träffa distriktssköterska för hälsosamtal. På laboratoriet tar de biomedicinska analytikerna hand om dina prover. På vårdcentralen finns också barnmorska och BVC-sköterska. Våra sjukgymnaster har bred kompetens inom olika områden. Här finns också en kurator med kompetens i KBT samt en psykiatriker för konsultation.

Vår tillgänglighet

Vår målsättning är att du vid akut sjukdom ska få en tid samma dag och vid icke akuta tillstånd få en tid inom en vecka. Vi arbetar ständigt med vår tillgänglighet för att det ska bli lätt för dig att komma i kontakt med oss. Det gör du genom telefon, e-post (OBS! endast administrativa frågor) eller personlig kontakt. På vår hemsida kan du avboka tid, förnya recept eller söka kontakt via vårdtjänster.

Kvalitet

En naturlig del i vårt utvecklingsarbete är att ständigt mäta vår tillgänglighet och medicinska kvalitet. För att få veta vad du som patient är nöjd med och vad vi kan bli bättre på har vi satt upp en förslagslåda. Vi har även ett formulär här på hemsidan där du kan lämna dina åsikter.

Sid-funktioner och -information

Dela

Sidan granskades den 27 februari 2015

Innehållsansvarig: Katrina Semb

Publicerad av Therese Stoltz

Kortadress: http://www.regionorebrolan.se/mikaeli

Tjänster

Kontakt

Rådgivning och tidsbeställning

Telefon

019-602 48 00

Telefontid

måndag - fredag, 07:00 - 17:00

Texttelefon

019-670 25 30

Öppettider

måndag, 08:00 - 19:00
tisdag - fredag, 08:00 - 17:00

Akuttelefon

019-602 48 10

Kvällar och helger

Vårdcentralernas jourmottagning Nygatan 7, telefon 1177

E-post

Mikaeli vårdcentral
För en säker hantering av ditt patientärende hänvisar vi till Mina vårdkontakter - se ovan.

 

Besöksadress

Hjalmar Bergmans väg 5, Örebro

Verksamhetschef

Katrina Semb

019-602 48 26

  • 1177
  • Din hälsa
  • Lämna förslag och synpunkter