Biomedicinsk analytiker, Laboratoriemedicinska klinken
Örebro

Laboratoriemedicinska kliniken på Universitetssjukhuset i Örebro expanderar och söker därför ny medarbetare inom molekylärdiagnostik. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter på en klinik med framåtanda.

Vi har en stor bredd på vår molekylärdiagnostiska verksamhet, allt från direkt-PCR till helgenomssekvensering och vi utför analyser inom klinisk mikrobiologi, kemi, patologi och immunologi.

Som biomedicinsk analytiker hos oss erbjuds du ett varierande arbete med hög utvecklingstakt och mycket eget ansvar.

Välkommen med din ansökan.


Kvalifikationer:

Legitimerad biomedicinsk analytiker med god samarbetsförmåga, servicekänsla och kvalitetsmedvetenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring.

Arbetstider:
Arbetstider är huvudsakligen dagtid vardagar. Viss helgtjänstgöring kan förekomma.

Tillträde:

2020-03-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Matilda Elofsson, driftchef
Telefon: 019-602 22 05

Sara Thulin Hedberg, bitr driftchef
Telefon: 019-602 10 37

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Erika Hernlund
E-post:
erika.hernlund@regionorebrolan.se

Naturvetarna, Anders Bäckman
E-post:
anders.backman@regionorebrolan.se

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-02-29

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Laboratorieverksamheten i Region Örebro län är samordnad i en länsklinik, d v s laboratorierna vid sjukhusen i Örebro (USÖ), Karlskoga och Lindesberg tillhör kliniken. Vi som arbetar här är mycket stolta över våra sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Vi driver en bred verksamhet inom områdena klinisk kemi, bakteriologi, virologi, immunologi, transfusionsmedicin inklusive terapeutisk plasmaferesbehandling, patologi, cytologi och molekylärgenetik. Inom kliniken ryms även verksamhet för instrumentsterilisering. Här arbetar drygt 300 personer med rutindiagnostik, forskning och utveckling samt utbildning.

Verksamheten är kvalitetssäkrad genom ackreditering av SWEDAC och det finns ett omfattande IT-stöd såväl inom laboratoriemedicin som ut mot klinikerna.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:49

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf