Biomedicinsk analytiker, Akutlaboratoriet, Karlskoga lasarett
Karlskoga

Är du legitimerad Biomedicinsk analytiker och sugen på ett omväxlande och intressant jobb?

Som Biomedicinsk analytiker hos oss får du en den bredaste kompetensen inom kliniken. På Karlskoga lasaretts akutlaboratorium bedriver vi verksamhet inom klinisk kemi och transfusionsmedicin 24/7. Vi har individuell schemaplanering där du själv kan påverka och ditt schema.

Totalt är vi 21 medarbetare på vårt laboratorium. Vi är ett glatt, trevligt och samarbetsvilligt gäng

där det alltid är nära till skratt.

Nu letar vi efter vår nya kollega, kan det vara just dig vi söker?

Arbetsuppgifter:
Som biomedicinsk analytiker hos oss arbetar du självständigt med laborativt arbete så som bedömning och tekniskt godkännande av analyser inom klinisk kemi, immunokemi, hematologi, koagulation och blodgas.

Du utför även analyser inom transfusionsmedicin såsom akutgrupperingar och BAS-tester och utlämnande av blodkomponenter. Vi har en mottagning där vi utför kapillär- och venprovtagning. Naturligtvis erbjuds du introduktion och utbildning av erfarna kollegor.

Kvalifikationer:
Leg biomedicinsk analytiker. Har du erfarenhet av arbete inom klinisk kemi och/eller transfusionsverksamhet är det meriterande. Som person tycker du om ett omväxlande arbete och kan hantera situationer med både högre och lägre tempo på ett strukturerat sätt. För att trivas hos oss har du en god förmåga att samarbeta och kommunicera med dina kollegor, likaså ett gott bemötande och förståelse för våra patienter/kunder.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring. Rotation dag/natt

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Ina Lindell, driftchef
Telefon: 019-602 37 81 alternativt 076-695 56 05

Facklig företrädare
Vårdförbundet, Erika Hernlund
Telefon: 019-602 11 82

Naturvetarna, Pia Ågren
Telefon: 019-602 13 37

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-02-14

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Laboratorieverksamheten i Region Örebro län är en länsklinik, vilket innebär ett samlat ansvar för den laboratoriemedicinska service som bedrivs vid laboratorierna inom Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesberg lasarett. Vi driver en bred verksamhet inom områdena klinisk kemi, bakteriologi, virologi, immunologi, transfusionsmedicin inklusive terapeutisk plasmaferesbehandling, patologi, cytologi, molekylärgenetik och verksamhet för instrumentsterilisering. Här arbetar närmare 300 personer med rutindiagnostik, forskning och utveckling samt utbildning.

Karlskoga lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vi bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda, vilket bland annat avspeglar sig i att vi som första sjukhus i Sverige har vunnit Utmärkelsen Svensk Kvalitet. Lasarettet är medelstort med cirka 900 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Ärendenummer:
HoS:2020:102

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf