Barnmorskor till Kvinnokliniken, USÖ
Örebro

Kvinnokliniken söker legitimerade barnmorskor med såväl lång som kort erfarenhet.

Hos oss får du arbeta i en verksamhet där utveckling och förbättring sker med patienten i fokus och utifrån processområden. Vi har en lärande och tillåtande atmosfär och ser gärna att du har ett intresse för forskning.

Arbetsuppgifter:
Vi kan erbjuda arbete inom förlossningsvård, BB-vård och gynekologi och utifrån erfarenhet och kompetens finns möjlighet till rotation mellan klinikens olika enheter. Är du utbildad ultraljudsbarnmorska finns möjlighet till arbete inom specialistmödravård/fosterdiagnostik.

Kvalifikationer:
Legitimerad barnmorska

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Universitetssjukhuset Örebro
Carina Månbrant, avdelningschef BB, avdelning 25. 019-602 26 65

Barbro Lewung, avdelningschef BB/Gyn avdelning 23. 019-602 22 59

Lotta Iggström, avdelningschef förlossningsavdelningen, 019-602 12 73

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Helena Sätterström, 0586–663 50

Barnmorskeförbundet, Christina Sjöö, 019-602 12 68

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Kvinnokliniken inom Region Örebro län är en länsklinik som bedriver verksamhet vid två av regionens tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro och Karlskoga lasarett. Kliniken arbetar aktivt för att utveckla forskningen inom kvinnosjukvård.

På Universitetssjukhuset i Örebro finns en obstetrisk sektion med förlossningsavdelning, specialistmödravård och fosterdiagnostik samt BB/eftervård med amningsmottagning/eftervårdsmottagning. Den gynekologiska sektionen har öppen, sluten och akut gynekologisk vård med operationsverksamhet. Utöver en allmän gynekologisk verksamhet har vi också en urogyn- och tumörkirurgisk enhet med robotverksamhet, endometriosteam samt en fertilitetsenhet.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Ärendenummer:
HoS:2020:224

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf