Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Sjuksköterska, Demenssektionen avd 94, Geriatriska kliniken
Örebro

Avdelning 94 utför utredning, behandling och specifik omvårdnad av patienter med akuta förvirringstillstånd, minnessvikt, demens och beteendemässiga och psykiska symtom vid demenssjukdom (BPSD). Många av patienterna är multisjuka.

I vårt team ingår läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, psykologer och kurator. Vi erbjuder en trevlig arbetsplats på en klinik i ständig utveckling och med många utvecklingsmöjligheter.

Mer information om hur det är att arbeta som sjuksköterska på geriatriska kliniken:
https://sjukskoterskekarriar.se/presentation/hojer-livskvaliteten-for-aldre/

Arbetsuppgifter:
Vi söker sjuksköterska med intresse för demenssjukdom. Du är flexibel, initiativrik och har en god samarbetsförmåga. Vi erbjuder ett lärorikt, omväxlande, stimulerande arbete. Vi arbetar aktivt med utvecklingsarbete och uppmuntrar till personlig och formell kompetensutveckling. Arbete med kvalitet och patientsäkerhet ingår som en naturlig del i det dagliga arbetet

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring på Universitetssjukhuset Örebro med placering på avdelning 94. Tillträde efter överenskommelse.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Helena Blomqvist, avdelningschef
Telefon:019-602 24 96
E-post:
helena.blomqvist@orebroll.se

Facklig företrädare
:
Hans Nilsson, Vårdförbundet
Telefon: 072-142 30 95

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-04-30

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:296

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.)


Visa annons som pdf