Sjuksköterskor till NIMA, Universitetssjukhuset Örebro
Örebro

NIMA, neurointermediärvårdsavdelningen, söker fler sjuksköterskor!

Är du legitimerad sjuksköterska och intresserad av neurokirurgi, pre- och postoperativ vård, neurologi, intermediärvård och akutsjukvård? Nu har du chansen att bli en del av NIMAs fantastiska team!

Vi expanderar och till hösten flyttar NIMA in i nybyggda och toppmoderna H-huset. På grund av vår expanderande verksamhet söker vi nu fler sjuksköterskor.

Vad är NIMA:
NIMA är en intermediärvårdsavdelning med 6 st vårdplatser. På NIMA omhändertas neurokirurgiskt och neurologiskt svårt sjuka patienter med behov av ständig övervakning men som inte är så sjuka så de behöver intensivvård. Våra patienter kan både komma in akut eller som ett steg i ett planerat vårdförlopp. Det resulterar i ett tilltalande arbetssätt där du får fördelen att arbeta omväxlande. Samtidigt ges en unik chans att fördjupa sig i patienten och ge högkvalitativ vård då du som sjuksköterska, tillsammans med ett multiprofessionellt team, endast ansvarar för tre patienter.

Vi lägger stor vikt i social kompetens och samarbetsförmåga. Vi trivs på vårt jobb och med varandra. Arbetsklimatet kännetecknas av att alla kommer till sin fulla kapacitet genom att utbyta funderingar och kunskap, stötta varandra och låta varandra växa.

För oss är det viktigt att känna sig trygg i sin yrkesroll. Därför lägger vi ner mycket tid på kontinuerlig internutbildning. Det finns också möjlighet att gå fördjupningskurser.

Vi erbjuder individuellt anpassad introduktion som passar såväl en sjuksköterska i början av sin karriär liksom en erfaren som vill få nya utmaningar.

NIMA är en del av Anestesi- och intensivvårdskliniken (ANIVA) vilket ger dig stora möjligheter för en vidare karriär inom anestesi- eller intensivvård om intresse väcks för det i framtiden.

Låter det spännande? Det är det!! Tveka inte att söka eller hör av dig för mer information! Vi ser fram emot att lära dig allt vi kan!

Vem du är:
Vi söker dig som gärna arbetat något år som sjuksköterska och med intresse för neurokirurgi, pre- och postoperativ vård, neurologi, intermediärvård och akutsjukvård. Vi ser gärna att du är en lösningsfokuserad, driven och engagerad person som vill vara med och utveckla vår avdelning. Erfarenhet från intermediärvård, akutsjukvård, neurosjukvård, intensivvård eller postoperativ vård är inte en nackdel.

Anställningsform:
Vi erbjuder tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring. Arbetstiden kan förläggas både dag och natt liksom söndag och helgdagar. Möjlighet till endast nattjänstgöring finns.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Jenny Johansson, avdelningschef
Telefon: 019-602 02 57

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Rosa Olafsdottir
Telefon: 070-652 03 49

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-21

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Anestesi- och intensivvårdskliniken är en länsklinik som bedriver verksamhet vid regionens tre sjukhus; Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Det är en stor klinik med cirka 400 anställda. Våra arbetsområden är anestesi, intensivvård, operationsservice (postop och dagkirurgi) samt en neurointermediär avdelning.

Vid Universitetssjukhuset Örebro finns anestesiavdelning, intensivvårdsavdelning, neurointermediär avdelning, operationsservice och en smärtsektion.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:389

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf