Sjuksköterska till avdelning 3, Ortopediska kliniken
Lindesberg

Vi vill utveckla vår verksamhet tillsammans med dig!

I Lindesberg satsar vi på att vara ett ledande centrum för proteskirurgi och på avdelning 3 vårdar vi patienter som opereras och får en ny höft- eller knäled till följd av artros. Vi vårdar också patienter som fått någon form av komplikation inom området för vår specialitet, bland annat protesinfektioner, protesnära frakturer eller proteslossning.

Vi har också ett akutuppdrag inom övrig ortopedi. På avdelningen finns många erfarna sjuksköterskor och vi fokuserar mycket på kollegialt stöd vilket gör att vi tror att du kommer att trivas hos oss, oavsett om du är ny i yrket eller har erfarenhet från annan specialitet.


Arbetsuppgifter:

Som ortopedsjuksköterska arbetar du som arbetsledare inom vårdlaget med hög kvalitet på omvårdnads- och patientarbete, läkemedelshantering samt pre- och postoperativ vård. Vården bedrivs med patenten i centrum och i nära samarbete mellan sjuksköterska /undersköterska /fysioterapeut/rehabassistent och läkare. Handledning av studenter och praktikanter ingår i arbetet.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet från opererande och eller akutverksamhet är meriterande men inte ett krav.

Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo i samarbete med andra professioner och patienten i fokus. Du har en god kommunikativ förmåga, behärskar svenska i tal och skrift samt har en positiv inställning och förmåga att arbeta flexibelt! Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Anställningsform:
En tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring samt ett vikariat med heltidstjänstgöring till och med 2021-08-31, med eventuell möjlighet till förlängning

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Intervjuer sker fortlöpande under annonseringstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Upplysningar:
Malin Andersson, avdelningschef, ortopedmottagning & avdelning 3, Lindesberg
Telefon: 0581-855 25
E-post:
malin.andersson2@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Maria Blidgren
E-post:
maria.blidgren@regionorebrolan.se

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-16

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Ortopediska kliniken är en länsklinik och bedriver verksamhet på Region Örebro läns tre sjukhus: Lindesbergs lasarett, Karlskoga lasarett och Universitetssjukhuset Örebro. Våra enheter är specialiserade inom olika områden för att skapa bäst förutsättningar att möta våra patienters behov. I Lindesberg är vi inriktade på elektiv ortopedi med fokus på knä- och höftledsproteser. I Karskoga ligger vårt centrum för axelkirurgi, knäskador och även akutvård. I Örebro finns vår akut- och traumasektion och inom den elektiva kirurgin är vi specialiserade inom rygg- och fotkirurgi. I Örebro har vi också ett väl fungerande samarbete med Geriatriska kliniken kring våra multisjuka äldre patienter.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:415

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf