Sjuksköterska till avdelning 1 Lindesberg, Natt, dag/kväll
Lindesberg

Avdelning 1 i Lindesberg söker sjuksköterskor.  Sök till oss så berättar vi mer!

Våra patienter tycker att vi är bäst i Sverige! Vill du arbeta på Sveriges bästa sjukhus? Kom till oss och bli en del av vårt härliga gäng.

Vill du tillhöra en härlig och positiv arbetsgrupp? Vill du lära dig allt och lite till? Då kanske det är just du som blir vår nya kollega! Vi söker dig som vill ha nya utmaningar och utvecklingsmöjligheter.  Här kan du göra skillnad varje dag. På riktigt!

Arbetsbeskrivning/arbetsplatsen
Avdelning 1 hör till kliniken för medicin och geriatrik på Lindesbergs lasarett och består av fyra sektioner: sektion kardiologi, sektion lungmedicin/infektion, sektion stroke och sektion AIM (allmän internmedicin).

Under våren har sektion AIM samt lungmedicin/infektion omvandlats till en covid-avdelning för att på bästa sätt ta hand om de patienter i norra Örebro län som behöver sjukhusvård på grund av pandemin.

Medicinkliniken är en klinik med framåtanda och många utvecklingsmöjligheter. Vi strävar efter att alla våra medarbetare ska ha utbildning inom olika områden och både interna och externa utbildningar.

Du och dina kollegor (läkare, undersköterskor, sekreterare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kurator, dietist och logoped) ansvarar för ett välfungerande, nära samarbete för patienten. Den primära arbetsuppgiften är att planera och utföra vården tillsammans med teamet och patienten själv. Vi är effektiva och omvårdnadsfokuserade och jobbar för att våra patienter skall få den bästa vården. Vi värnar om ett gott medarbetarklimat och uppmuntrar till frågor och ständig utveckling av verksamheten.

Vi vill använda våra medarbetares kompetens på bästa sätt och därför har vi infört vårdnära tjänster vilket innebär att alla professioner ska arbeta på toppen av sin kompetens. För dig som sjuksköterska innebär det att du i första hand arbetar med de uppgifter som är specifika för din yrkesroll och som inte kan utföras av andra professioner.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har god förmåga till struktur och planering och tycker om och har lätt för samarbete. Med eller utan erfarenhet, det du inte kan lär du dig hos oss!

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid. Möjlighet finns även att jobba deltid. I nuläget har vi rullande schema med tjänstgöring varannan helg för att hantera covidsituationen. Arbetsstider kan förläggas dag, kväll och natt.

Tillträde:
Tillträde sker snarast. Rekrytering sker löpande.

Upplysningar:
Annika Lindén, avdelningschef avdelning 1
Telefon: 0581-855 97
E-post:
annika.linden@regionorebrolan.se

Lina Welén, avdelningschef avdelning 1
Telefon: 0581-855 62
E-post:
lina.welen@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Eva-Lisa Laestadius, 0581-851 88

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-09-30

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Lindesbergs lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus och har ca 600 anställda. Hos oss hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. En nyligen genomförd enkät ger oss kvitto på att medarbetarna trivs. Även patienterna är nöjda med oss, och placerade vårt sjukhus i topp i den senaste nationella patientenkäten.

På lasarettet finns både länskliniker samt kliniker och mottagningar som ingår i Område närsjukvård norr. Närsjukvårdsområdet består av akutkliniken, kliniken för medicin och geriatrik, specialistmottagningarna och vårdcentralerna i norra länsdelen.

Kliniken för medicin och geriatrik består av avdelning 1, medicinmottagning, dialysmottagning, paramedicinsk enhet samt sekretariat, centralarkiv och centralkassa.

Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott klimat och korta kommunikationsvägar, så ska du söka dig till oss inom Område närsjukvård norr!

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Ärendenummer:
HoS:2020:416

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf