Överläkare/specialistläkare till barn- och ungdomsmedicinska mottagningen
Lindesberg

Är du vår nya överläkare/specialistläkare? Lindesbergs lasarett söker en läkare med intresse för öppenvårdspediatrik till vår barn- och ungdomsmedicinska mottagning!

Barn- och Ungdomsmedicinska mottagningen är en öppenvårdpediatrisk mottagning med stor bredd på patienterna. Du får jobba i ett väl inarbetat team med god kompetens och samarbetsförmåga. Du lär känna dina patienter i och med att vi eftersträvar kontinuitet. Vi har ett nära samarbete med primärvården,  övriga specialistmottagningar på sjukhuset och övriga barnmottagningar i länet. Handledning av ST och läkarstudenter under delar av deras barnplacering ingår.

Specialistmottagningarna består av sex mindre mottagningar/enheter: Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning, Hudmottagning, Kvinnoklinik, Smärtenhet, Ögonmottagning samt Öron- näs- och halsmottagning inklusive logopedmottagning. Dessa enheter bedriver till största delen öppenvård med planerad verksamhet gentemot länets invånare.

Arbetsuppgifter:
Allmänpediatrisk mottagningsverksamhet inklusive specialist-BVC och eventuell skolhälsovård. Tjänsten innefattar inte jourtjänstgöring.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är specialist inom pediatrik med god erfarenhet och självständighet inom det allmänpediatriska området. Vi är en liten och väl sammansvetsad enhet där god samarbetsförmåga, öppenhet och teamkänsla är mycket viktig. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning 100 % eller enligt överenskommelse. Möjlighet att kombinera med andra uppdrag som exempelvis forskning.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Verksamhetschef, Ann-Christin Ledstam
Telefon: 0581-858 37
E-post:
ann-chrisin.ledstam@regionorebrolan.se

Medicinskt ansvarig barnläkare Helene Jonsson Vannucci
Telefon: 0581-856 20
E-post:
helene.jonsson-vannucci@regionorebrolan.se

Samordnande avdelningschef, Helena Harnesk
Telefon: 0581-856 30
E-post:
helena.harnesk@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Läkarförbundet, Paula Wallmon
Telefon: 0581-850 65
E-post:
paula.wallmon@regionorebrolan.se

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-09

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Lasarettet har 100 vårdplatser och 600 anställda. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande.

lasarettet finns både länskliniker samt kliniker och mottagningar som ingår i Område närsjukvård norr. Närsjukvårdsområdet består av akutkliniken, kliniken för medicin och geriatrik, specialistmottagningarna och vårdcentralerna i norra länsdelen.

Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott klimat och korta kommunikationsvägar, så ska du söka dig till oss inom Område närsjukvård norr!

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:427

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf