Sjuksköterskor till Ortopedmottagningen i Lindesberg
Lindesberg

Vi söker 2st engagerade, utvecklingsinriktade sjuksköterskor med positiv inställning, för arbete på ortopedmottagningen i Lindesberg. Just nu genomför vi spännande förändringar av arbetssättet att arbeta med tanke på framtidens vård och utveckling. Vårt mål är att arbeta med effektiva flöden där patienterna är i centrum med säkert omhändertagande och kvalitet i varje led.

Ortopediska klinikens sektion i Lindesberg är vårt protescentrum med planerade knä- och höftledsoperationer. Vi behandlar också patienter med komplikationer inom området, så som protesinfektioner och protesnära frakturer samt har ett akut uppdrag inom ortopedi. Vi består av en ortopedmottagning, en vårdavdelning och ett sekretariat.

Arbetsuppgifter:
Vi kan erbjuda ett  stimulerande, utmanande och utvecklande arbete inom ortopedi. På ortopedmottagningen består dina arbetsuppgifter av telefonrådgivning (flexitid) samt administrativa uppgifter. Sårkontroller, omläggningar, gipsningar samt att bistå läkare vid läkarbesöken förekommer som arbetsuppgifter.

Vi har ett mycket nära samarbete mellan de olika professionerna på mottagningen och även med vårdavdelningen och sekretariatet. Helgtjänstgöring på vårdavdelningen ingår till viss del.

Kvalifikationer:
Du är legitimerad sjuksköterska och har ett intresse för ortopediska patienter. Har du erfarenhet från mottagningsarbete är det positivt men vi välkomnar även dig som är ny i yrket. Du trivs med att ta ansvar och har goda färdigheter i samarbete och kommunikation samt behärskar svenska väl i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring

Tillträde:
2020-08-17 eller tidigare enl. överenskommelse.

Upplysningar:
Malin Andersson, avdelningschef mottagning/avdelning 3, Ortopediska kliniken Lindesberg
Telefon: 0581-855 25
E-post:
malin.andersson2@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Maria Blidgren
Telefon avd3: 0581-851 97
E-post:
maria.blidgren@regionorebrolan.se

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-16. Intervjuer sker forlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Ortopediska kliniken är en länsklinik som bedriver universitetssjukvård och kliniskt forskning vid länets tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Kliniken bedriver vård inom hela det ortopediska området inklusive högspecialiserad vård. Inom kliniken pågår en omfattande omstrukturering i syfte att förbättra tillgänglighet, kvalitet och kostnadseffektivitet. Uppbyggnaden av en klinisk forskningsenhet är ett viktigt led i utvecklingsarbetet.

Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Lasarettet har 100 vårdplatser och 600 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:446

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf