Sjuksköterska till Kvinnokliniken, avd 23, Universitetssjukhuset Örebro
Örebro

Vi söker en sjuksköterska med brinnande intresse för kvinnohälsa till Kvinnoklinikens vårdavdelning 23. Du erbjuds ett utvecklande arbete där du får chansen att använda dina omvårdnadskunskaper och växa i din roll som sjuksköterska. Du är välkommen att bli en del i vårt team där du bidrar med dina erfarenheter och kunskaper.

Avdelning 23 bedriver öppen- och slutenvård med planerade och akuta operationer. Vi har obstetrisk eftervård med familjerum samt jourverksamhet då kvinnoklinikens mottagning är stängd.


Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat omvårdnads- och patientarbete, läkemedelshantering, telefonrådgivning samt kontakt med anhöriga.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska. Vi kommer att fästa stor vikt vid egenskaper såsom ett gott bemötande, samarbets- och initiativförmåga och ansvarstagande. Du är fokuserad, trivs med tempoväxlingar och kan prioritera. Du visar omsorg om patienter och deras anhöriga samt är en god arbetskamrat. Vi vill att du bidrar med ditt intresse för kvinnosjukvård/kvinnohälsa och har en stark vilja att vara med och driva vården framåt.
 
Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, med helgtjänstgöring. Anställningen är i Hälso- och sjukvårdsförvaltningen med första placering på Kvinnokliniken avdelning 23.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Barbro Lewung, avdelningschef, 019-602 22 59

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Louise Funke, 019-602 12 98

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-23. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Kvinnokliniken inom Region Örebro län är en länsklinik som bedriver verksamhet vid två av regionens tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro och Karlskoga lasarett. Kliniken arbetar aktivt för att utveckla forskningen inom kvinnosjukvård.

På Universitetssjukhuset i Örebro finns en obstetrisk sektion med specialistmödravård och fosterdiagnostik, förlossningsavdelning och BB/eftervård. Den gynekologiska sektionen har öppen, sluten och akut gynekologisk vård. Här finns också en fertilitetsenhet och en operationsavdelning.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:462

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf