Sjuksköterska Palliativa sektionen avd 84/ASIH
Örebro

Palliativ vård - vården som gör skillnad!

Nu finns chansen att arbeta i vårt team på avdelning 84 och ASIH. Du får en introduktion som är anpassad till dina behov och tidigare erfarenheter. Erfaren personal, både sjuksköterskor och undersköterskor, finns hela tiden som kollegor, stöd och bollplank.

Geriatriska klinikens palliativa sektion består av avdelning 84 som är en vårdavdelning med 12+1 vårdplatser för specialiserad palliativ vård och ASIH (Avancerad sjukvård i hemmet) som ger vård till patienter som vill vara kvar hemma.

Vi uppmuntrar till personlig kompetensutveckling bland våra medarbetare. Patienten i fokus och ett genuint intresse för ständiga förbättringar ser vi som en självklarhet!


Arbetsuppgifter:
Arbetet består av vård i livets slutskede med målsättningen att ge god omvårdnad och symtomlindring till patienter samt ge närstående stöd och omsorg. Du arbetar som sjuksköterska nära patient och närstående tillsammans i team. Du kommer att få använda och utveckla dina omvårdnadskunskaper, medicintekniska kunskaper och delta i många varierande vårdsituationer. En stor del av arbetet består av symtomlindrande vård samt omfattande läkemedelshantering.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet/intresse av palliativ vård. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som gott bemötande, samarbets- och initiativförmåga samt ansvarskänsla och att vara intresserad av samtal och stöd till patienter och närstående.

Vi är en personalgrupp som bryr oss om varandra och söker dig som vill bidra till ett god arbetsmiljö.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
2020-09-01 eller efter överenskommelse.

Upplysningar:
Kristina Carlsson, avdelningschef
Telefon: 019-602 82 53

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet,
Evelina Atterstig
Björn Johansson
Telefon: 019-602 82 50

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-15

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:483

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf