Sjuksköterska till Infektionsklinikens vårdavdelning, USÖ
Örebro

Vill du arbeta som sjuksköterska på en klinik med bra teamkänsla, högt i tak och ett bra arbetsklimat? Då har vi på infektionskliniken i Örebro jobbet för dig. Infektionskliniken på USÖ svarar för såväl länsdelssjukvård som länsövergripande avancerad infektionssjukvård.

Vi söker nu sjuksköterska för rotationsarbete på infektionsklinikens vårdavdelning 40A och på vår Covidavdelning 40B.

Kliniken består av en vårdavdelning med totalt 30 vårdplatser. Två av dessa är hudplatser. Vårdplatserna fördelas mellan fem team. De fem teamen fördelas mellan två infektionsteam på 40A och tre covid team på 40B. Teamstorleken är 5-7 patienter/team. Då vi anser att god arbetsmiljö och hållbarhet skapas genom bra bemanning och ej för stora vårdteam erbjuder vi samma bemanning dag som kväll på infektionskliniken.

Kliniken kännetecknas av en vilja till kreativ utveckling av vården för patienter med infektionssjukdomar. Det finns ett engagemang och ett mycket gott socialt klimat. Kliniken präglas av god laganda, god kommunikation och hög kompetens. Ett bra samarbete mellan alla professioner är en självklarhet och förutsättning för att skapa förtroende och trygghet hos dem vi vårdar.


Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska. Vi vill att du bidrar med ditt intresse för infektionssjukvård och vilja till att vara en kompetent och professionell sjuksköterska. Arbetsuppgifterna består av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på en akutvårdsavdelning med akutintag dygnet runt. Arbetet sker i team bestående av läkare, sjuksköterska och undersköterska.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen med tidsbegränsad placering på infektionskliniken. Även visstidsanställning kan erbjudas.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Angelica Skeppstedt, avdelningschef, 019-602 25 81

Kristina Vinefur, bitr avdelningschef, 019-602 25 70

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet,
Sandra Hellner, Sara Sabinarz
Telefon (vx), 019-602 10 00

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-31. Intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:486

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf