Sjuksköterskor till akutmottagningen i Lindesberg
Lindesberg

Akutmottagningen är en dygnet runt verksamhet. Här tar vi hand om patienter med akuta medicinska, kirurgiska och ortopediska sjukdomstillstånd. Kvällar och helger tar vi även hand om jourcentralpatienter i alla åldrar.

Är du sjuksköterska med intresse för akutsjukvård, då är du med stor sannolikhet den vi söker!

Vi ser gärna att du är en person som är flexibel, ser förändringar som en möjlighet, gillar nya spännande utmaningar och som vill bidra med din kunskap och kompetens tillsammans med våra övriga fantastiska medarbetare.

Du kommer till en mycket trevlig arbetsbetsplats med otroligt fina arbetskamrater som tar väl hand om dig. Vi erbjuder dig internutbildning och en individuellt anpassad introduktion. Som sjuksköterska får du en bred kompetens och möjlighet till ständig kompetensutveckling tillsammans med engagerade kollegor.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet av akutsjukvård. Verksamheten ser behov av att du som person är flexibel, stresstålig och engagerad. Att du är utvecklingsinriktad och aktivt bidrar till att målen för verksamheten uppfylls samt att du ser förändringar som en utveckling och möjlighet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, med placering på akutmottagningen. Önskeschema tillämpas med utgångspunkt från verksamhetens behov.

Tillträde:
Snarast efter överenskommelse.

Upplysningar:
Hillevi Valkeinen, avdelningschef, 0581-851 80
hillevi.valkeinen@regionorebrolan.se

Benny Lekberg, bitr. avdelningschef, 0581-851 18
benny.lekberg@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Göran Höijer, Vårdförbundet, 0581-850 77
goran.hoijer@regionorebrolan.se

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-02

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Akutmottagningen tillhör akutkliniken vid Lindesbergs lasarett, där även ambulansenheten ingår.
Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Lasarettet har 100 vårdplatser och 600 anställda. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande.

lasarettet finns både länskliniker samt kliniker och mottagningar som ingår i Område närsjukvård norr. Närsjukvårdsområdet består av akutkliniken, kliniken för medicin och geriatrik, specialistmottagningarna och vårdcentralerna i norra länsdelen.

Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott klimat och korta kommunikationsvägar, så ska du söka dig till oss inom Område närsjukvård norr!

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:491

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf