Medicinsk vårdadministratör till Beroendecentrum, öppenvård
Örebro

Beroendecentrum är en del av område psykiatri har som uppdrag att utreda och behandla personer med ett beroende av alkohol/narkotika/läkemedel/dopningspreparat och samtidig psykisk ohälsa. Verksamheten omfattar både öppen- och slutenvård. Öppenvårdsverksamheten består av flera mottagningar; allmän-, Kajsa-, ungdoms-/neuropsykiatrisk-, körkorts-, LARO-, dopningsmottagning, mottagning för läkemedelsberoende. Till verksamheten hör även en psykolog- och psykoterapeutenhet samt Maria ungdom (en verksamhet som drivs gemensamt med Örebro kommun). Slutenvårdsavdelningen består av en vårdavdelning och en tillnyktringsenhet, samt samverkan mot alkohol och droger i trafiken (SMADIT). Vi har ett 100-tal medarbetare inom olika yrkeskategorier som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan samt jobbar för att främja anhörigas delaktighet i vården.

Arbetsuppgifter:
Vi söker en medicinsk vårdadministratör till Beroendecentrums öppenvård. Vi söker dig som är flexibel, har en positiv attityd samt hög arbetsmoral. Hos oss erbjuds du ett stimulerande arbete med varierande arbetsuppgifter som omfattas av receptionsarbete, posthantering, telefonservice samt patientregistrering via vårt patientadministrativa system. Utöver detta kommer du att ha hand om utskrift av journaldiktat, remisser och brev via journalsystemet Infomedix Vårddokumentation samt vara behjälplig vid olika typer av IT-frågor.

Kvalifikationer:
Du som söker ska ha utbildning som medicinsk vårdadministratör, medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare samt ha goda kunskaper i de vanligast förekommande datorprogrammen. Vi introducerar dig i övriga datasystem lsom används hos oss. För att trivas hos oss tror vi att du som person är positiv, ansvarstagande, självständig och noggrann. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Vikariat heltid 1 år med möjlighet till förlängning.

Tillträde:
2020-09-15 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Mia Johansen, enhetschef, 019-602 16 59

Lotta Molin, klinikassistent, 019-602 05 82

Facklig företrädare
:
Vision, Solveig Kiel Israelsson, 019-602  27 58

Hemsida:
www.regionorebrolan.se/beroendecentrum

Sista ansökningsdag:

2020-08-09

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen som erbjuder vård när någon drabbas av psykisk ohälsa. Detta gör vi genom samverkan inom och mellan våra olika verksamhetsområden samt med patienter, närstående, brukarorganisationer och andra aktörer. Vi har en väl fungerande utbildningsmiljö för verksamhetsförlagd utbildning samt bidrar till utveckling av ny kompetens genom vår forskningsverksamhet. Tillsammans är vi drygt 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:495

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf