Läkare sökes till Hallsbergs vårdcentral
Hallsberg

Har du ett starkt primärvårdsintresse? Är du samtidigt läkare? Då kanske just du är den vi söker.

Den vi söker kan vara distriktsläkare, leg. läkare, underläkare i väntan på AT, geriatriker eller annan relevant specialitet. På vårdcentralen idag finns mycket kompetens och erfarenhet inom flertalet professioner. Just nu har vi sökande för ST-tjänst, vi behöver dig som är intresserad av  handledning för att kunna ta emot blivande allmänspecialister. Kollegialt stöd finns att få genom deltagande i läkarmöten för söders läkare.

De båda verksamheterna har ett prestigelöst arbetsklimat där nytänkande och förslag som kan förbättra och utveckla verksamheten välkomnas. Vi ger dig också goda möjligheter att påverka det egna arbetsområdet samt möjligheten till vidare kompetensutveckling.

Utvecklingsområden på vårdcentralen är vård och behandling av kroniker, utveckling av rehab processen, värdegrundsarbete m.m. Vårdcentralen är HBTQ diplomerad.


Arbetsuppgifter:
Uppdraget innebär att ansvara för listade patienter. Arbetet är varierande, dropp-inmottagning, akutpatienter, kroniskt sjuka, handledning m.m. Rehabkoordinator finns till stöd vid sjukskrivningsärenden.

Förmåner: Jourbefrielse om så önskas. Önskeschema går att få. Inläsningstid/utvecklingstid tillämpas.  Tillgång till leasingbil för tjänsteresor. Finns det behov av övernattningslägenhet så hjälper vi till med detta.

Kvalifikationer:
Specialist inom allmänmedicin eller annan specialistutb som bedöms relevant. Leg läkare eller underläkare. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet

Anställningsform:
Tillsvidareanställning.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Sirpa Ljung, verksamhetschef, 0582-881 00, sirpa.ljung@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Läkarförbundet, Paula Wallmon, 0581-850 65

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-09-15. Senare ansökningar skickas via mail. Vi kommer att genomföra löpande intervjuer.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Hallsbergs vårdcentral ligger i Örebros södra länsdel tillsammans med Kumla och Askersunds vårdcentraler. Hallsbergs vårdcentral har ca 11300 listade patienter. Vårdcentralerna ingår i Område närsjukvård Örebro och söder. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler, vårdcentralsjourer, akutklinik med ambulansverksamheten, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa och ungdomsmottagning. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:499

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf