IT-strateg inom Microsoft klientinfrastruktur

Är du intresserad av att vara med och utveckla Regionens IT-verksamhet?

 

Gruppen IT-plattform ansvarar för systemen som hanterar över 12 000 datorer och levererar dagligen produkter och tjänster till våra 9 000 användare. Vi arbetar med Microsoft produktområden bland annat Windows 10, SCCM, Intune, Office 365, Skype, infrastruktur för Cisco/Tandberg Videokonferenssystem, AD, Exchange, print management, Citrix och tunna klienter.

 

Vårt arbetssätt präglas av öppenhet, standardisering, omvärldsbevakning och automation. Genom att utvecklas tillsammans utvecklar vi också våra kunder, får effektiva processer och ser nya möjligheter. På vår arbetsplats har vi hög trivsel, stöttar varandra och tar ett stort eget ansvar för både arbetet och arbetsmiljön. Vi är lokalmässigt placerade på Universitetssjukhuset i Örebro.

Arbetsuppgifter:
Nu söker vi en ny medarbetare till vårt team för IT-plattform. Fokus för denna tjänst är att jobba med IT-strategier i gruppen inom teknikområde klientplattform med molntjänster. Du kommer vara drivande i våra projekt i gruppen. Inom området tar vi ett helhetsansvar för den dagliga driften och för att förvalta och utveckla plattformen. Vi har ett brett teknikområde att utvecklas i och en hög kunskap i gruppen där vi stöttar varandra.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har minst gymnasieexamen gärna med IT-inriktning. Meriterande är kvalificerad yrkes- eller högskoleutbildning inom data- och systemvetenskap.

 

Du ska ha minst 3 års erfarenhet från arbete med Microsoft klient- och serverprodukter i större miljöer.

 

Det är meriterande om du har praktiskt erfarenhet inom ett eller flera av följande områden som vi jobbar med:

 

                    Stor erfarenhet inom Microsoft 365, Intune & Azure AD.

                    Stor erfarenhet av system implementation.

                    Automatisering och skriptning.

                    Goda kunskaper inom Windows klient- och serveroperativ.

                    Klienthantering i stora miljöer.

                    Erfarenhet av E-klients verktyg och system

                    Anpassningar och hantering av Windows-plattform.

                    Klientsäkerhet.

                    Deltagande/rådgivande/beslutstagande i olika IT relaterade frågor och drivande i projekt.

                    3rd line support (sista linjen) samt stöd och support till övriga tekniker.

                    Kunskaper inom paketeringsteknik.

 

Du är intresserad av teknik, och ser dokumentation som en naturlig och viktig del av arbetet.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Som person är du analytisk, initiativrik och utåtriktad och trivs bra med att arbeta i grupp. Du är strukturerad och vill jobba mot tydliga mål. Vi vill att du skall vara drivande och kreativ när det behövs, men samtidigt vara lyhörd för andras åsikter. Vi sätter stort värde på förmåga till helhetssyn utifrån kundens behov och krav. I urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du passar in i gruppen.

Anställningsform:
Heltid. Tillsvidareanställning

I tjänsten kan beredskapstjänstgöring ingå

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:

Gruppchef, Nicklas Solberg 019-602 61 29,  nicklas.solberg@regionorebrolan.se

Fackliga företrädare
:

Vision 019-602 27 52
SACO 019-602 03 37


Vår organisation:
Område IT är en av de största IT-arbetsplatserna i länet med ca 140 medarbetare. Vi ansvarar för att samordna, förvalta och leda IT-utvecklingen i Region Örebro län, en utveckling som berör såväl framtidens vårdinformationsstöd och e-hälsa som administrativa system och infrastruktur. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. För att kunna möta dessa utmaningar på ett professionellt och effektivt sätt behöver vi ha en bred och hög kompetens och sätta kunden i fokus. Hos oss möter du människor som är engagerade, hjälper varandra och har en god sammanhållning.

 

Avdelning Drift och Teknik ansvarar för Region Örebro läns behov av infrastrukturell förutsättningsteknik. Vi jobbar bland annat med leverans av klienter, kommunikation och serverdrift som utförs  av  grupperna IT-arbetsplats, IT-plattform, Datakom och Serverdrift.

 

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, transport, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 850 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.

 

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Hemsida: www.regionorebrolan.se/regionservice

Sista ansökningsdag:

2020-08-09

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Ärendenummer:
Rs:2020:43

Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urvalet sker löpande.

För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare.

 

Välkommen med din ansökan!

 


Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


 

 


Visa annons som pdf