Medicinsk vårdadministratör, Beroendecentrum stab, Örebro
Örebro

En av våra medarbetare har under försommaren gått i pension och vi söker nu medicinsk vårdadministratör till staben, Beroendecentrum, Universitetssjukhuset i Örebro.

Vi söker dig som är utbildad medicinsk vårdadministratör (läkarsekreterare, medicinsk sekreterare) som har en flexibel och positiv attityd, är ansvarstagande och noggrann, självständig och serviceinriktad. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete med varierande arbetsuppgifter.


Arbetsuppgifter:
En av huvudarbetsuppgifterna kommer vara i funktion som administrativt stöd  till vår läkarenhet med administation av läkarplanering tillsammans med chefsöverläkare och lokal studierektor för de läkare som är placerade inom Beroendecentrums öppen- och slutenvård.

Utöver detta kommer du även att hantera utskrifter av journaldiktat, remisser och brev via journalsystemet Infomedix Vårddokumentation samt vara behjälplig till våra medarbetare vid olika typer av IT-frågor, behörighetsbeställningar. Du kommer även vid behov vara delaktig vid redigeringen av verksamhetens interna samt externa webbplatser. Vid behov kommer du även komma att utföra vissa administrativa arbetsuppgifter som ersättare för verksamhetens klinikassistent/chefssekreterare. 

Kvalifikationer:
Du som söker ska ha genomgått utbildning som medicinsk vårdadministratör, medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare och det är önskvärt att du har goda kunskaper i de vanligast förekommande datorprogrammen inom Region Örebro län. Vi introducerar dig i annat fall i de  datasystem som används hos oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Snarast eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Stefan Stjernström, verksamhetschef, 019-602 05 81

Lotta Molin, klinikassistent/chefssekreterare, 019-602 05 82

Facklig företrädare
:
Solveig Kiel Israelsson, Vision, 019-602 27 58

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-09

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Beroendecentrum är en del av område psykiatri och har som uppdrag att utreda och behandla personer med ett beroende av alkohol/narkotika/läkemedel/dopningspreparat och samtidig psykisk ohälsa.

Beroendecentrums verksamhet omfattar både öppen- och sluten psykiatrisk specialistvård. Öppenvårdsverksamheten består av flera mottagningar såsom allmän-, Kajsa-, ungdoms-/neuropsykiatrisk-, körkorts-, LARO-, dopningsmottagning, mottagning för läkemedelsberoende. Till verksamheten hör även en psykolog- och psykoterapeutenhet samt Maria ungdom (en verksamhet som drivs gemensamt med Örebro kommun).

Vår heldygnsvård består av en vårdavdelning och en tillnyktringsenhet, vi utför även samverkan mot alkohol och droger i trafiken (SMADIT). Vi är ett drygt 100-tal medarbetare inom olika yrkeskategorier som arbetar med gemensamma processer och mål utifrån en helhetssyn på människan samt för att främja anhörigas delaktighet i vården.

Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fem verksamhetsområden alla med stort fokus på etik och samverkan samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:508

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf