Psykolog/PTP-psykolog till BUP Örebromottagningen
Örebro

BUP Örebromottagningen diagnostiserar och behandlar barn och ungdomar upp till 18 år från Örebro län. Vi samarbetar med barnomsorg, skola, socialtjänst, BUH och barnhälsovård.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bl a konsultativt och personstödjande arbete med kvalificerade psykologiska insatser och bedömningar.

Kvalifikationer:
Legitimerad psykolog. alternativt PTP-psykolog.

Anställningsform:
Vikariat 1 år

Tillträde:
2020-09-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Thom Elmgren, tf enhetschef, 019-602 58 25

Facklig företrädare
:
Psykologförbundet, Åsa Krantz, 0581-853 72, 070-381 15 00

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-09

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Psykiatri för barn och unga vuxna är en del av den specialiserade psykiatrin. I verksamheten finns öppenvårdsmottagningar, förstärkt öppenvård, slutenvård med akutverksamhet, mottagning och rehabilitering för unga vuxna samt en åldersövergripande ätstörnings- och DBT-enhet. Tillsammans är vi runt 200 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan. Vi jobbar för att främja barnets psykiska hälsa och utveckling samt närståendes delaktighet i vården.

Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fem verksamhetsområden alla med stort fokus på etik och samverkan samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:514

Övrigt:

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf