Psykolog, Psykiatrisk öppenvård Hallsberg
Hallsberg

Allmänpsykiatri Hallsberg finns i samma lokaler som primärvården i Hallsberg. I vårt upptagningsområde ingår tre kommuner; Hallsberg, Kumla och Askersund, med tillsammans cirka 48 000 invånare. Vi är cirka 30 medarbetare; psykologer, skötare, arbetsterapeuter, kuratorer, sjuksköterskor, psykoterapeuter, medicinska vårdadministratörer samt läkare.

Vi har ett varmt och hjärtligt klimat bland personalen, där vi ser varandra, bryr oss om och hjälper varandra. Samtidigt tillåts man vara den man är och får utrymme att arbeta självständigt. Vi ser positivt på egna idéer i syfte att utveckla/förbättra verksamheten. Värdegrund och bemötande är viktigt för oss, i kontakt med såväl patienter och arbetskamrater som samarbetspartners. Vi erbjuder dig en fördjupad introduktion med goda förutsättningar att komma in i ditt arbete.

Allmänpsykiatri Hallsberg är en integrerad mottagning vilket innebär att vi bedömer, utreder, diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar patienter med behov av specialistpsykiatrins insatser. Bredden i arbetet gör dagarna varierande och händelserika. Viktiga områden för oss är bland annat gruppbehandlingar, samt patientens och anhörigas delaktighet i vården. Vi är indelade i två tvärprofessionella behandlingsteam och har teamkonferenser varje vecka där behandlingsfrågor kan tas upp.

Vi ser positivt på relevant utbildning kopplad till yrket och vill vara en arbetsplats där du känner att du utvecklas. Region Örebro Län erbjuder friskvårdsbidrag, vilket vi gärna ser att du använder då vi vill ha personal som mår bra.


Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med behandlingar för ångest, depression och personlighetstörningar, både individuellt och i gruppbehandlingar. En annan del av arbetsuppgifterna är bedömningar och utredningar. Du kommer att träffa dina kollegor vid psykologmöten varje vecka.

Vi hoppas att du vill vara med och utveckla vår verksamhet och vara en i teamet!

Kvalifikationer:
Legitimerad psykolog alternativt PTP-psykolog. Vi lägger stor vikt vid förmåga att arbeta både självständigt och i samarbete, personligt ansvarstagande, ett öppet sinne samt att kunna se möjligheter och ta initiativ.

Anställningsform:
Vikariat 12 månader.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Örjan Andersson, enhetschef, 0582-880 84
Psykolog/psykoterapeut, Charlotta Österlund, 0582-880 70
Psykolog, Ylva Malm, 0582-880 75

Facklig företrädare
:
Psykologförbundet, Åsa Krantz, 0581-853 72, 070-381 15 00

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-15

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Allmänpsykiatrisk öppenvård är en del av den specialiserade psykiatrin. Verksamheten har mottagningar i Hallsberg, Karlskoga, Lindesberg och Örebro med enheter inom rehabilitering, affektivmottagning, traumamottagning samt en enhet för dövpsykiatri. Vi arbetar med både individuell- och gruppbehandling samt med såväl planerade som akuta besök samt telefonrådgivning. Tillsammans är vi runt 200 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan samt jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.

Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fem verksamhetsområden alla med stort fokus på etik och samverkan samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:512

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf