Obesitassjuksköterska till Kirurgmottagningen, Lindesbergs lasarett
Lindesberg

Vi söker nu ytterligare en obesitassjuksköterska till vårt team. Vi söker en positiv, nyfiken och engagerad sjuksköterska som vill vara med och utveckla verksamheten på kirurgmottagningen i Lindesberg.

Kirurgmottagningen befinner sig i ett utvecklande skede. Vi är i dag 7 anställda på mottagningen och söker nu ytterligare en kollega.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta på vår mottagning där du tillsammans med kollegor utvecklar vården inom mottagningens verksamhet. Du kommer även att vara en del av teamet vid den endoskopiska verksamheten och delta i övrig verksamhet på kirurgmottagningen.

Arbetet präglas av självständighet där du som obesitassjuksköterska har egen mottagning, planerar och genomför återbesök efter obesitasoperation.

Du arbetar i team tillsammans med sjuksköterskor, undersköterskor, dietist kurator och läkare.

Du arbetar med assisterande arbete såsom gastroskopier, små operationer, rektoskopier m.m.

Du arbetar med planering av verksamhet och deltar i telefonrådgivning och tar hand om polikliniska omläggningar, provtagningar, injektioner, infusioner m.m.

Som medarbetare på kirurgmottagningen i Lindesberg kommer du bli en del av ett team där respekt, omtanke, kvalité och engagemang värderas högt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerade sjuksköterska. Du är positiv och nyfiken och vill ha ett varierande och utvecklandearbete och tycker om att arbeta självständigt och i team. Vi värderar personlig lämplighet högt.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid med  placering på kirurgmottagningen i Lindesbeerg. För tjänsten gäller rak vecka med 40 tim veckoarbetstid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Siv Wallberg, Avdelningschef kirurgmottagningen, 0581-855 59

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet,
Merjo Yliluoma, 070-302 20 70

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-09-30

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Kirurgiska kliniken är en länsklinik vilket innebär ett nära samarbete mellan länets tre sjukhus. Kliniken har ett länsuppdrag för akuta och elektiva kirurgiska sjukdomar och bedriver även viss högspecialiserad vård för utomlänspatienter. Kliniken har sammanlagt 350 medarbetare på enheter för mottagning, vårdavdelning, operation och sekretariat. Elektiv sjukvård lokaliseras i ökad utsträckning till Karlskoga och Lindesberg och på samma sätt lokaliseras tumör och traumaverksamhet till Örebro. Vid kliniken bedrivs ett aktivt utvecklingsarbete med patientens fokus genom hela vårdförloppet.

Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Lasarettet har 100 vårdplatser och 600 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:518

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf