Sjuksköterska till Geriatriska öppenvårdsteamet
Örebro

Vi kan äntligen erbjuda en tjänst i Geriatriska öppenvårdsteamet då en av våra medarbetare går i pension.

Vi söker en sjuksköterska med ett genuint intresse för den äldre multisjuka patienten. Gärna med erfarenhet av mottagningsarbete och/eller kommunal sjukvård till vårt Geriatriska Öppenvårdsteam som är en del av Geriatriska kliniken.

Hos oss får du arbeta i ett väletablerat team bestående av läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kurator och undersköterska. Vårt arbete bedrivs enligt CGA-modellen där vården är personcentrerad.

Geriatriska öppenvårdsteamet tar emot patienter via remissförfarande. Remisserna gås igenom av läkare och sjuksköterska gemensamt varefter man bedömer om patienten ska skrivas in i öppenvårdsteamet. Telefonkontakt tas med patienten samma dag.

Eftersom stor del av arbetsuppgifterna görs i patientens bostad kan det förekomma pälsdjur, starka dofter och inrökta miljöer.


Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat telefonkontakt, hembesök och mottagningsbesök. Du kommer att göra egna hembesök och behandlingar i patientens hem. Du kommer att ha ett nära samarbete med primärvård och kommuner och agera som spindeln i nätet. Arbetet utgår från USÖ.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom vård av äldre. Du måste klara av att arbeta både självständigt och i ett multiprofessionellt team. Stor vikt sätts vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, rak vecka.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Anette Larsson, avdelningschef, 019-602 26 54

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet,
Hans Nilsson, 072-142 30 95

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:519

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf