Barnmorska till Freja och Lindesbergs vårdcentral
Lindesberg

Öppensinnad och självständig barnmorska som är redo att anta nya utmaningar?

Freja vårdcentral består av två mindre enheter, mottagningarna i Frövi och Fellingsbro på den gemytliga landsbygden i norra Örebro län. Totalt är vi cirka 25 medarbetare och har ungefär 6 800 listade patienter. Vi arbetar för att ge alla våra patienter bästa tänkbara vård och ett trevligt bemötande. Trygghet och kontinuitet är ledord för oss vilket innebär att vi försöker se till att våra besökare får träffa samma person om de behöver besöka oss regelbundet.

Lindesbergs vårdcentral är en större vårdcentral som har ungefär 12 500 listade patienter och vi är cirka 60 anställda. Arbetsplatsen är stor och trivsam i nya fina lokaler i centrala Lindesberg. Vi har en arbetsplats där det är roligt att arbeta och vi har byggt upp ett smidigt samarbete mellan olika yrkesgrupper.

Vi tar alla gemensamt ansvar och trampar gärna nya stigar tillsammans.

Nu söker vi efter vår nya kollega, är det dig vi letar efter?


Arbetsuppgifter:
Som barnmorska hos oss kommer du huvudsakligen att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter. Detta innefattar bland annat graviditetsövervakning, FUB, STI, preventivmedel, cytologprov, uppföljning efter abort, läkemedelshantering, rådgivning och kontakter med anhöriga.

Därutöver kommer du självklart att vara en viktig kugge i vårt kontinuerliga utvecklingsarbete.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad barnmorska. Har du arbetat som barnmorska en tid så ser vi det som meriterande.

Som person har du vilja och förmåga att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor för att kunna samarbeta på bästa sätt. Att bidra till verksamhetens utveckling och förändring ser du som en naturlig del av ditt arbete. Likaså bidrar du till en god stämning på arbetsplatsen och vet att feedback är ett viktigt verktyg.

B-körkort är ett krav då vi reser en del området mellan våra enheter.

Varmt välkommen med din ansökan.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Helena Skogh, enhetschef Freja vårdcentral, 0581-849 36

Ulrica Vidfelt, verksamhetschef Freja vårdcentral, 0581-855 73

Petter Backteman, enhetschef Lindesbergs vårdcentral, 0581-850 88

Bibbi Johansson, verksamhetschef Lindesbergs vårdcentral, 0581-855 22

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Merjo Yliluoma, 070-302 20 70

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-03

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Freja vårdcentral och Lindesbergs vårdcentral ingår i Område närsjukvårdsområde norr. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler samt delar av Lindesberg lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:517

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf