Undersköterska ortoped/handoperation, Universitetssjukhuset Örebro
Örebro

Vi söker undersköterska till vår operationsavdelning där vi just nu utvecklar vår verksamhet för högspecialiserad vård.  På ortoped/handoperation arbetar vi med både elektiv och akut kirurgi.

Operationsavdelningen tillhör ortopediska kliniken men vi opererar ingrepp åt både ortopediska och handkirurgiska kliniken.

Vår operationsavdelning präglas av teamkänsla, engagemang för patienter och personal där du är med och bidrar med dina erfarenheter i vår utveckling. Som undersköterska är du en mycket viktig resurs för både teamet och patienten.


Arbetsuppgifter:
Som undersköterska på operationsavdelningen arbetar du tillsammans med operationssjuksköterska och operatör och är då den ”osterila” assistenten på salen under operationen.

Du förbereder operationen  tillsammans med operationssjuksköterskan där du  plockar fram och dukar upp instrument och sterilt material liksom iordningställer den medicinsk teknisk apparatur som behövs. Under operationen ansvarar du för att förse teamet med instrument och material. Efter operationen är det du och operationssjuksköterskan som kontrollräknar instrument och dokumenterar.

Kvalifikationer:
Omvårdnadsutbildning med inriktning mot Hälso- och sjukvård/Akutsjukvård. Kurserna Akutsjukvård 200 p (tidigare Sjukvård 200 p) och Medicin2 100 p (tidigare Medicinsk grundkurs 100 p och Omvårdnad 150 p). Alternativt motsvarande äldre utbildning. För att kunna bedöma anställningsbarhet måste betyg på din vårdutbildning bifogas i din ansökan.

Du skall tycka om att arbeta i team, vara engagerad och visa stor motivation i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid. Kvälls- och helgtjänstgöring ingår.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Ylva Sars, bitr verksamhetschef, 019-602 53 17
Frida Fossan, bitr avdelningschef, 019-602 49 42

Facklig företrädare
:
Kommunal, Katarina Träff- Fridebäck, 019-602 15 75

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-16

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev, betyg på din vårdutbildning samt adressuppgifter. Övriga intyg ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Ortopediska kliniken är en länsklinik som bedriver universitetssjukvård och kliniskt forskning vid länets tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Kliniken bedriver vård inom hela det ortopediska området inklusive högspecialiserad vård. Inom kliniken pågår en omfattande omstrukturering i syfte att förbättra tillgänglighet, kvalitet och kostnadseffektivitet. Uppbyggnaden av en klinisk forskningsenhet är ett viktigt led i utvecklingsarbetet.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:522

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf