Undersköterska Operationsavdelningen, Karlskoga Lasarett
Karlskoga

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete på en modern operationsavdelning.

Vi söker dig som är noggrann, flexibel och är lätt att samarbeta med. Vi söker dig som tycker det är viktigt att ge god service med hög kvalitet.


Arbetsuppgifter:
Som undersköterska på operationsavdelningen arbetar du tillsammans med operationssjuksköterska och operatör och är då den ”osterila” assistenten på salen under operationen.

Du förbereder operationen  tillsammans med operationssjuksköterskan där du  plockar fram och dukar upp instrument och sterilt material liksom iordningställer den medicinsk tekniska apparatur som behövs. Under operationen ansvarar du för att förse teamet med instrument och material. Efter operationen är det du och operationssjuksköterskan som kontrollräknar instrument och dokumenterar.

Kvalifikationer:
Omvårdnadsutbildning med inriktning mot Hälso- och sjukvård/Akutsjukvård. Kurserna Akutsjukvård 200 p (tidigare Sjukvård 200 p) och Medicin2 100 p (tidigare Medicinsk grundkurs 100 p och Omvårdnad 150 p). Alternativt motsvarande äldre utbildning. För att kunna bedöma anställningsbarhet måste betyg på din vårdutbildning bifogas i din ansökan.

Du skall tycka om att arbeta i team, vara engagerad och visa stor motivation i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform:
Heltid, vikariat tom 2021-08-31. Kväll-, helg- samt beredskapstjänstgöring ingår.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Ylva Sars, tf avdelningschef, 019-602 53 17
Ulrika Vallström, sektionsledare, 0586-660 85

Facklig företrädare
:
Kommunal, Katarina Träff- Fridebäck, 019-602 1575

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-16

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Ortopediska kliniken är en länsklinik som bedriver universitetssjukvård och kliniskt forskning vid länets tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Kliniken bedriver vård inom hela det ortopediska området inklusive högspecialiserad vård. Inom kliniken pågår en omfattande omstrukturering i syfte att förbättra tillgänglighet, kvalitet och kostnadseffektivitet. Uppbyggnaden av en klinisk forskningsenhet är ett viktigt led i utvecklingsarbetet.

Karlskoga lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vi bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda, vilket bland annat avspeglar sig i att vi som första sjukhus i Sverige har Utmärkelsen Svensk Kvalitet. Lasarettet är medelstort med cirka 900 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:523

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf