Sjuksköterska, Avdelning 38, Urologiska kliniken
Örebro

Avdelning 38 Framtidens vårdavdelning, behöver påfyllning av en sjuksköterska till vårat härliga gäng!

Vi söker en nyfiken, positiv och driven sjuksköterska som är intresserad av urologi och tycker om ett varierande och utvecklande arbete. Vi vårdar patienter från hela Sverige och de är väldigt nöjda med vården vi ger dem.

På avdelning 38 vårdas främst patienter med sjukdomar i urinvägarna. Vi arbetar i team som består av en sjuksköterska och en undersköterska.

För att frigöra tid för patienterna använder vi oss av vårdnära service,  vilket ger oss mer tid till att utveckla avdelningen. Vi satsar på att bli en avdelning i framkant vad gäller urologi och arbetsmiljö.

På avdelningen jobbar en utskrivningssköterska som sköter kontakten med kommunen och deltar i utskrivningsplaneringar. Vi på avdelningen vill alltid utvecklas och om möjligt förbättra våra arbetssätt. Vår kvalitetssjuksköterska driver dessa förbättringsarbeten och finns även som mentorsstöd för nya kollegor.

Hos oss finns goda möjligheter att utvecklas i sin yrkesroll och samtidigt bidra till att utveckla verksamheten, varje medarbetares kompetens tas tillvara.


Arbetsuppgifter:

Som sjuksköterska på avdelning 38 leder du omvårdnaden av patienterna i ditt team, du arbetar med omvårdnad, förberedelse, observation och behandling av patienter. Kontakt med anhöriga och andra vårdgivare är en viktig del av arbetet.

Kvalifikationer:
Vi söker en legitimerad sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet av opererande verksamhet. Vi har hög delaktighet och förväntar oss att du har viljan, att tillsammans med dina kollegor, driva och utveckla arbetet på avdelningen. Som person är du flexibel, självständig och trivs med ett varierat arbetstempo. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltidstjänstgöring inom hälso-och sjukvårdsförvaltningen med placering på Urologen avd 38. Individuell schemaplanering. Möjlighet finns till både dag, kväll och nattarbete.

Om du är ny på sjukhuset eller nyutexaminerad erbjuds du ett sjukhusgemensamt introduktionsprogram under ditt första anställningsår. Detta för att ge dig de förutsättningar du behöver för att få en trygg och bra start i din yrkeskarriär och framgångsrikt kunna utöva ditt viktiga arbete.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Emmy Jörstad, avdelningschef
Telefon 019-602 12 47

Anna Bure, biträdande avdelningschef
Telefon 019-602 16 55

Facklig företrädare
:
Sofie Eriksson, Vårdförbundet
Telefon 019-602 12 38

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-23

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Urologiska kliniken är en länsklinik som bedriver verksamhet vid regionens tre sjukhus; Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Vi har en bred urologisk verksamhet som omfattar såväl basal urologi som de flesta typer av högspecialiserad urologisk kirurgi. Kliniken har också en bred forskningsverksamhet och ett utbildningsuppdrag inom såväl sjuksköterske- som läkarutbildning.

Vid Universitetssjukhuset Örebro finns en vårdavdelning, en operationsavdelning, en avdelning för dagkirurgisk vård och stötvågsbehandling, en administrativ enhet samt mottagning.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:528

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf