Traineesjuksköterska till Intensivvårdsavdelningen, USÖ
Örebro

Vill du utvecklas som sjuksköterska? Sök traineetjänstgöring på intensivvårdsavdelningen, USÖ.

Vill du fortsätta växa i din profession och bli en del i vårt arbete i att vara en av Sveriges bästa intensivvårdsavdelningar?

Vi söker dig som är färdigutbildad allmänsjuksköterska och har som avsikt att påbörja specialistutbildning inom intensivvård.

Under din traineetjänstgöring får du kontinuerlig utbildning och en bred kunskapsbas inför kommande studier. Vår förhoppning och erfarenhet är att denna kunskap kommer att underlätta studierna och göra steget till färdig intensivvårdssjuksköterska mindre.

Traineetjänsten erbjuds som två olika spår beroende på tidigare erfarenhet som sjuksköterska. Här ser vi till att du skall trivas och ser fram emot att få din ansökan.

Verksamheten:
Intensivvård är en vårdnivå som innebär avancerad diagnostik, behandling och övervakning av allvarligt skadade och av annan orsak svårt sjuka patienter med sviktande vitala funktioner. Intensivvårdsavdelningen består av åtta vårdplatser där patienter från olika områden så som kirurgi, ortopedi, medicin, neurologi, neurokirurgi och barn vårdas. På intensivvårdsavdelningen jobbar vi med stort fokus på teamarbete, god kommunikation och hög kompetens.

Teamet kring patienten består av både läkare, intensivvårdssjuksköterskor, traineesjuksköterskor, undersköterskor och fysioterapeuter. Samarbetet mellan alla professioner är en självklarhet för oss och en förutsättning för att skapa förtroende och trygghet hos patienten och dess närstående.

Arbetsuppgifter:
Som traineesjuksköterska har du inte ett eget patientansvar men tillsammans med dina utsedda mentorer och övrig vårdpersonal kommer du få ta ett gemensamt ansvar och vara delaktig i den patientnära vården.

Under specialistutbildningen erhåller du utbildningsförmåner. Efter godkänd  examen erhålls ett lönepåslag enligt Region Örebro läns bestämmelser. Vi önskar att du bidrar med ett intresse för intensivvård och en stark vilja att bli en kompetent och professionell intensivvårdssjuksköterska.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska. Har du dessutom erfarenhet av akutsjukvård, pre-, postoperativ eller intensivvård så ser vi det som meriterande.

Vi fäster stor vikt vid din personliga kompetens och dina personliga egenskaper. Vilket för oss innebär att du är: Ansvarsfull och strukturerad samt har förmåga att prioritera i det självständiga arbetet. Bemöta patienter, närstående, medarbetare och studenter med omtanke och respekt. Du tycker om att jobba i team och att arbeta i ett omväxlande tempo i en högteknologisk miljö under kontinuerlig utveckling.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring.

Arbetstid:
Individuell schemaplanering. Tjänstgöringen innefattar dag, kväll och nattarbete. 

Tillträde:
Två intagningar per år, september och januari.

Upplysningar:
Jonas Renner, avdelningschef
Telefon: 019-602 02 60

Josef Granberg, bitr. avdelningschef
Telefon: 019-602 02 40

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Hanna Persson
Telefon: 019-602 02 50

Hemsida:
https://www.regionorebrolan.se/uso/trainee-iva

Sista ansökningsdag:

2020-09-13

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Anestesi- och intensivvårdskliniken är en länsklinik som bedriver verksamhet vid regionens tre sjukhus; Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Det är en stor klinik med cirka 400 anställda. Våra arbetsområden är anestesi, intensivvård, operationsservice (postop och dagkirurgi) samt en neurointermediär avdelning.

Vid Universitetssjukhuset Örebro finns anestesiavdelning, intensivvårdsavdelning, neurointermediär avdelning, operationsservice och en smärtsektion.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:529

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf