Underläkare till ANIVA-kliniken
Örebro

Vi på ANIVA-kliniken söker nu två underläkare som är drivande i sin egen kunskapsinhämtning, självständig men har förmågan att känna sina egna begränsningar. Vi söker dig som ser till helheten och bidrar till en välfungerande arbetsgrupp. Samarbeten med andra yrkeskategorier och kliniker är en viktig del i arbetet.

ANIVA-kliniken är en länsklinik med verksamhet på tre sjukhus och med stor klinisk bredd. Dessutom bedrivs forskning och utbildning på olika nivåer för flera yrkesgrupper.

Vi är idag 60 stycken läkare varav cirka 25 stycken är ST-läkare. Totalt har kliniken 450 medarbetare. Tjänstgöring sker på alla tre sjukhus i Region Örebro Län – Universitetssjukhuset Örebro, Lindesbergs lasarett och Karlskoga lasarett.

Vi vill gärna välkomna er till oss för tjänstgöring inom anestesi och intensivvård.


Kvalifikationer:

Legitimerad läkare. För tjänsten krävs att du behärskar svenska språket lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala och engelska i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Anställning är en tidsbegränsad anställning om 6 månader med ev möjlighet till en tillsvidareanställning som ST-läkare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse under hösten 2020.

Upplysningar:
Erik Noppa, ST-läkarchef
Telefon: 019-602 03 15
E-post:
erik.noppa@regionorebrolan.se

Diana Larssson, Studierektor
Telefon: 019-602 51 53
E-post:
diana.larsson@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
John Henriksson, Specialistläkare, Läkarförbundet
Telefon 019-602 03 16
E-post:
john.henriksson@regionorebrolan.se

Sophia Nosko, ST-läkare, Läkarförbundet
Telefon 019-602 18 32
E-post:
sophia.nosko@regionorebrolan.se

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-09

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Anestesi- och intensivvårdskliniken är en länsklinik som bedriver verksamhet vid regionens tre sjukhus; Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Det är en stor klinik med cirka 400 anställda. Våra arbetsområden är anestesi, intensivvård, operationsservice (postop och dagkirurgi) samt en neurointermediär avdelning.

Vid Universitetssjukhuset Örebro finns anestesiavdelning, intensivvårdsavdelning, neurointermediär avdelning, operationsservice och en smärtsektion.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:533

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf