Arbetsterapeut, Paramedicinska enheten, Kliniken för medicin och geriatrik
Lindesberg

Paramedicinska enheten organiserar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kuratorer, dietister och rehabiliteringsassistenter vid Lindesbergs lasarett. På arbetsterapin arbetar för närvarande sex arbetsterapeuter. Vi arbetar främst mot strokesjukvård, hjärt- och lungmedicin, ortopedi, kirurgi, demensmottagning och vårt mobila stroketeam.

Vi har ett positivt och tillåtande arbetsklimat. Vi erbjuder dig ett intressant och givande arbete med varierande arbetsuppgifter i huvudsak med inriktning mot akutmedicinsk vårdavdelning där du har ett nära samarbete med övriga arbetsterapeuter, sjukgymnaster, läkare och övrig vårdpersonal.


Kvalifikationer:

Vi söker en legitimerad arbetsterapeut med intresse för och gärna erfarenhet av demensutredning och slutenvård. Vi värdesätter att du är strukturerad och självständig i ditt arbete samt att du har ett stort engagemang för verksamhetsområdet. Vi fäster också stor vikt vid personliga egenskaper såsom flexibilitet, samarbetsförmåga och personlig lämplighet. B-körkort

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring

Tillträde:
2020-09-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Avdelningschef Maria Karlsson
Telefon: 0581-850 00
E-post
maria.karlsson4@regionorebrolan.se

Alternativt arbetsterapin, telefon 0581-853 75

Facklig företrädare
:
FSA, Irja Randefelt
Telefon: 0581-853 75
E-post:
irja.randefelt@regionorebrolan.se

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-21. Urval och intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Lasarettet har 100 vårdplatser och 600 anställda. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande.

lasarettet finns både länskliniker samt kliniker och mottagningar som ingår i Område närsjukvård norr. Närsjukvårdsområdet består av akutkliniken, kliniken för medicin och geriatrik, specialistmottagningarna och vårdcentralerna i norra länsdelen.

Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott klimat och korta kommunikationsvägar, så ska du söka dig till oss inom Område närsjukvård norr!

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:531

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf