Sjuksköterska till dialysmottagningen, Kliniken för medicin och geriatrik, Lindesbergs lasarett
Lindesberg

Är du utbildad sjuksköterska och trivs som fisken i vattnet när du får arbeta med teknikintensiv vård? Då kan detta vara uppdraget just för dig!

Vi är en öppenvårdsmottagning där det utförs bloddialys för patienter som har nedsatt eller upphörd njurfunktion. Behandlingen utförs vanligen tre gånger/vecka och tar cirka fyra timmar. Vi har även en njurmedicinmottagning som bedrivs en gång i veckan.

Vi jobbar för att ta tillvara patientens egenvårdsförmåga och delaktighet för att leva ett så gott liv som möjligt med kronisk sjukdom.


Arbetsbeskrivning:
Som sjuksköterska hos oss kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att utföra dialysbehandlingar. Arbetet omfattar även basal och specifik omvårdnad av patienten.

Utöver ett givande och intressant arbete, och en helhärlig kollegial gemenskap, kan vi erbjuda dig följande:
- Möjlighet till vidareutbildning inom dialyssjukvård.
- Kompetensutveckling utifrån en individuell kompetensutvecklingsplan.
- Friskvårdsaktiviteter, t.ex. personalgym, friskvårdscheckar och sjukhusets egna aktiviteter t.ex. cirkelträning, vattengympa m.m.
- Vid intresse möjlighet till rotation mellan våra vårdavdelningar och dialysmottagningen, vilket ger en bred kompetens.
- Bra lönespridning och möjlighet till god löneutveckling.

Introduktionen omfattar 8 veckor med tydlig utbildningsplan och fasta handledare för att du ska bli trygg i din nya roll som dialyssköterska. Även efter din introduktion finns alltid närhet till erfarna kollegor.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Som person är du flexibel och positiv och intresserad av teknik och personcentrerat arbete. Därutöver ser vi gärna att du har ett intresse av att arbeta med utveckling och kan bidra på ett bra sätt i vårt utvecklingsarbete. Du kan arbeta både självständigt och i grupp och har ett gott bemötande, för såväl våra patienter som medarbetare. Vi letar efter någon som kan komplettera vårt arbetsteam och fokus kommer läggas på personlig lämplighet.

Om du är intresserad av tjänsten, vill veta mer om dialysmottagningen eller göra studiebesök är du välkommen att höra av dig till avdelningschef Anne Bergman.

Varmt välkommen med din ansökan!


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Anne Bergman, avdelningschef, 0581-853 30, anne.bergman@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Merjo Yliluoma, 070-302 20 70

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-20

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Lindesbergs lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus och har ca 600 anställda. Hos oss hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. En nyligen genomförd enkät ger oss kvitto på att medarbetarna trivs. Även patienterna är nöjda med oss, och placerade vårt sjukhus i topp i den senaste nationella patientenkäten.

lasarettet finns både länskliniker samt kliniker och mottagningar som ingår i Område närsjukvård norr. Närsjukvårdsområdet består av akutkliniken, kliniken för medicin och geriatrik, specialistmottagningarna och vårdcentralerna i norra länsdelen.

Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott klimat och korta kommunikationsvägar, så ska du söka dig till oss inom Område närsjukvård norr!

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:535

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf