Sjuksköterska till Blodcentralen, laboratoriemedicinska kliniken Karlskoga
Karlskoga

Är du legitimerad sjuksköterska och nyfiken på ett socialt och intressant jobb?

Vi är 21 medarbetare på vårt laboratorium där tappningssektion är en del av verksamheten. Den  består av sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, läkare och undersköterskor. Vi är ett glatt, trevligt och samarbetsvilligt gäng där det alltid är nära till skratt. Nu letar vi efter vår nya kollega, kan det vara just dig vi söker?

På blodcentralen i Karlskoga utför vi ca 2400 blodtappningar och ca 4000 plasmatappningar på ett år.


Arbetsuppgifter:

Du kommer som sjuksköterska hos oss att ingå i tappningsverksamheten, det vill säga tappa givare på blod och plasma. Administrativa uppgifter, rekrytera nya blodgivare samt komponenthantering är exempel på ytterligare arbetsuppgifter som kan komma ingår i uppdraget. Du kommer huvudsakligen att arbeta rak vecka, ev en-två kvällar till ca 19.30.

För oss är det viktigt att du får en bra start i ditt nya uppdrag, så vi garanterar att du kommer få introduktion och utbildning av erfarna kollegor.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet av blodcentralsverksamhet är det meriterande.

Som person är du en riktigt männskokännare och har där med en god servicekänsla. Dessutom är du ansvarstagande och självgående. Som person tycker du om ett omväxlande arbete och kan hantera situationer med både högre och lägre tempo på ett strukturerat sätt.

För att trivas hos oss har du en god förmåga att samarbeta och kommunicera med dina kollegor, likaså ett gott bemötande och förståelse för våra kunder/givare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidare heltid. Rak vecka.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Under vecka 30-32: Lena Göransson, bitr Verksamhetschef 019-602 19 24

Under vecka 33: Ina Lindell, driftchef Akutlaboratoriet Karlskoga 019-602 37 81, 076-695 56 05

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Magdalena Forsberg
Telefon: 0586-662 87

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-16

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Laboratorieverksamheten i Region Örebro län är en länsklinik, vilket innebär ett samlat ansvar för den laboratoriemedicinska service som bedrivs vid laboratorierna inom Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesberg lasarett. Vi driver en bred verksamhet inom områdena klinisk kemi, bakteriologi, virologi, immunologi, transfusionsmedicin inklusive terapeutisk plasmaferesbehandling, patologi, cytologi och molekylärgenetik. Inom kliniken ryms även smittskydd, vårdhygien och verksamhet för instrumentsterilisering. Här arbetar närmare 300 personer med rutindiagnostik, forskning och utveckling samt utbildning.

Karlskoga lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vi bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda, vilket bland annat avspeglar sig i att vi som första sjukhus i Sverige har vunnit Utmärkelsen Svensk Kvalitet. Lasarettet är medelstort med cirka 900 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:537

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf