Fysioterapeut, Olaus Petri vårdcentral
Örebro

Är du nyfiken på hur det är att arbeta på Örebros största vårdcentral?

Olaus Petri vårdcentral ligger i centrala Örebro och har drygt 20 000 listade patienter. Vårt upptagningsområde utgörs av såväl villaområden, flerfamiljshus och landsbygd, vilket innebär ett varierat patientarbete för alla våra medarbetare. Vårdcentralen har nästan 70 anställda och arbetar i vårdlag.

Här på Olaus Petri Vårdcentral finns ett kompetent och professionellt team av fysioterapeuter. Vill du vara med och utveckla närsjukvården på Olaus Petri vårdcentral och bli en del av vårt team?

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter:
I ditt uppdrag som fysioterapeut/sjukgymnast ingår det att göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna sjukgymnastiska insatser, ge konsultation samt hålla i gruppverksamhet. Det ingår även hembesök i viss mån. Du möter patienter i alla åldrar och livssituationer.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är en person som är serviceinriktad, samarbetsorienterad och flexibel. B-körkort är ett krav för tjänsten

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen, med placering på Olaus Petri vårdcentral.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Monika Moisanen, enhetschef
Telefon: 019-602 34 07

Facklig företrädare
:
Fysioterapeuterna, Louise Andersson
Telefon: 019-602 25 02

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-17. Intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Olaus Petri vårdcentral ingår i Område närsjukvård Örebro och söder. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler, vårdcentralsjourer, akutklinik med ambulansverksamheten, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa och ungdomsmottagning. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:536

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf