Barnmorska, Familjecentralen Karlskoga
Karlskoga

Nu söker vi på Karlskoga Familjecentral dig som är legitimerad barnmorska till vårt härliga team som vi hoppas att du ska bli en del av.

Familjecentralen är centralt belägen i natursköna och familjevänliga Karlskoga, som du kan läsa mer om här:
https://www.visitkarlskogadegerfors.se/sv/upptacka/filmer-om-oss

På familjecentralen samverkar aktörer från hälso- och sjukvården och kommunen vilket innebär att vi arbetar tvärprofessionellt: Barnhälsovården (BHV), Mödrahälsovården (MHV), Öppna förskolan och Socialrådgivare på Satelliten i en god och trivsam arbetsmiljö. Även BHV/MHV psykologer och familjerådgivare är lokaliserade i nära anslutning till våra lokaler.

Hos oss kommer du att ingå i en arbetsgrupp som samarbetar, stöttar och hjälper varandra samt har lätt till skratt gemensamt med övriga kollegor på familjecentralen.

Vi ser fram emot din ansökan!


Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat graviditetskontroller, föräldrastöd i grupp, preventivmedelsrådgivning, STI-förebyggande arbete och gynekologiska cellprovskontroller.

Kvalifikationer:
Legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid

Tillträde:
2020-10-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Liselotte Brandberg Kilestad, enhetschef
Telefon 072-146 77 07

Facklig företrädare
:
Karin Andersson, Vårdförbundet
Telefon: 0586-668 84

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-11

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Karlskoga Familjecentral ingår i Område närsjukvård väster. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler, samt delar av Karlskoga lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:541

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf