Verksamhetsutvecklare till Barn- och ungdomspsykiatrin, BUP
Örebro

Är du en person som drivs av förbättringsarbete och utveckling? Stimuleras du av arbetsuppgifter som kretsar kring processarbete, utveckling, planering och uppföljning?

Vi söker dig som har ett stort engagemang för utveckling, förbättringsarbete och arbete med patientsäkerhetsfrågor. Du är engagerad, prestigelös och välorganiserad med en god analytisk förmåga och har förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Nu finns möjligheten att som verksamhetsutvecklare tillsammans med oss fortsätta vårt spännande omställningsarbete inom barn- och ungdomspsykiatrin.

Barn- och ungdomspsykiatrin är en specialistverksamhet med ett länsuppdrag som innefattar öppen- och slutenvård, akutverksamhet, mottagning för ätstörningsbehandling samt DBT-behandling. Vi är ca 160 medarbetare i olika yrkeskategorier som arbetar mot gemensamma mål och processer.


Arbetsuppgifter:

Som verksamhetsutvecklare är du direkt underställd verksamhetschefen och arbetar på dennes uppdrag med vårdutveckling, uppföljning och vårdsäkerhet. Du sammanställer och analyserar verksamhetens avvikelser samt genomför internutredningar. Arbetet innehåller rapportskrivning och upprättande av formella handlingar, du bör därför ha lätt för att uttrycka dig i skrift.

Du deltar i ledningsgruppen och tillsammans  med verksamhetschef och enhetschefer arbetar du aktivt med klinikens kvalitetsarbete, följer upp och utvärderar statistik samt leder vissa omställningsprocesser. Som verksamhetsutvecklare ger du också stöd till enhetschefer i utvecklings- och uppföljningsarbete på enheterna. Du deltar i psykiatrins vårdsäkerhetsråd och kan även representera verksamheten både i regionala och nationella nätverk avseende utvecklingsarbete inom barn- och ungdomspsykiatrin.

Kvalifikationer:

Relevant universitetsutbildning med erfarenhet av psykiatri eller annan hälso- och sjukvård. God  förmåga att organisera och planera arbetet, uttalat god samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationer med kollegor och samarbetspartners.

Som person är du prestiglös och positiv, trivs när det händer mycket, kan ta egna initiativ och prioritera när så behövs.

God kunskap i excel och utbildning i händelseanalysarbete är meriterande. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga engenskaper.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid

Tillträde:
2020-12-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Ylva Rosén, verksamhetschef
Telefon: 019-602 57 07

Facklig företrädare
:
Merjo Yliluoma, Vårdförbundet
Telefon: 070-302 20 70

Paula Wallmon, Läkarförbundet
Telefon: 0581-850 65

SACO
Telefon: 019-602 03 37

Stefan Clifford, Kommunal
Telefon: 019-602 14 85

Solveig Kiel Israelsson, Vision
Telefon: 019-602 27 58

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-16

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:542

Övrigt:

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf