Sjuksköterskor till Avdelning 9, Rättspsykiatrin
Örebro

Är du redo för en ny utmaning? Under senare delen av hösten 2020 kommer avdelning 9 på Karlahuset att öppnas.

Avdelningen kommer att ha 9 slutenvårdsplatser där huvuduppdraget består av att vårda patienter dömda till rättspsykiatrisk vård. Vi vill att du är delaktig i uppstartandet av avdelning som ska präglas av god stämning och utmanande arbetsuppgifter.


Verksamhetsbeskrivning:
Verksamhetsområde Rättspsykiatri tillhör Område Psykiatri i Region Örebro län och har i dagsläget tre slutenvårdsavdelningar i Mellringeområdet i Örebro. Avdelning 9 blir vår fjärde avdelning. I verksamheten arbetar skötare, behandlingsassistenter, sjuksköterskor, öppenvårdssjuksköterskor, kuratorer, arbetsterapeuter, psykologer, medicinska vårdadministratörer och läkare.

Vårt huvuduppdrag är att vårda patienter dömda till rättspsykiatrisk vård med Örebro län som upptagningsområde där vi arbetar i tvärprofessionella team tillsammans med patienten utifrån en helhetssyn på människan.

Vi erbjuder en individuellt anpassad introduktion för att du ska få de bästa förutsättningar och trivas i ditt arbete.

Arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska kommer du att leda och ansvara för det psykiatriska omvårdnads- och behandlingsarbetet på avdelningen tillsammans med skötare. Du behöver kunna arbeta självständigt och vara flexibel samt ha förmåga att uppmärksamma och formulera de specifika behov inom ditt område som finns kring varje enskild patient.

I rollen som sjuksköterska ingår ett arbetsledande ansvar för avdelningens dagsplanering. Arbetstiden kommer att förläggas till dag, kväll och helg.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning i psykiatrisk omvårdnad samt erfarenhet av psykiatriskt arbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du tillsammans med ett personligrt brev och CV bifogar kopior av intyg, betyg och examensbevis i din ansökan.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Jimmy Björkman, Verksamhetschef
Telefon: 070-962 86 86

Vecka 31-33 Marie Pettersson, Tf Verksamhetschef
Telefon: 076-118 83 22

Facklig företrädare
:
Merjo Yliluoma, Vårdförbundet
Telefon: 070-302 20 70

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-23

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:544

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf