Psykolog till Rättspsykiatrin
Örebro

Vi söker nu psykolog till Rättspsykiatrin i Örebro för ett spännande uppdrag inom vår verksamhet. Hos oss välkomnas du till en arbetsplats med god stämning och utmanande arbetsuppgifter. Vill du bli en del av vårt team och tillsammans med kollegor bidra med engagemang och nytänkande i vår verksamhet, då är du rätt person för oss! Var med och gör skillnad!

Verksamhetsområde Rättspsykiatri tillhör Område Psykiatri i Region Örebro län och finns i Mellringeområdet i Örebro och består av tre slutenvårdsavdelningar samt Gemensam personal. I verksamheten arbetar skötare, behandlingsassistenter, sjuksköterskor, öppenvårdssjuksköterskor, kuratorer, arbetsterapeuter, psykologer, medicinska vårdadministratörer och läkare. Vårt huvuduppdrag är att vårda patienter dömda till rättspsykiatrisk vård där vi arbetar i tvärprofessionella team tillsammans med patienten utifrån en helhetssyn på människan.


Arbetsuppgifter:

Du arbetar med psykologspecifika bedömningar, utredningar samt behandlingsinsatser till patienter dömda till rättspsykiatrisk vård. Du genomför regelbundna bedömningar avseende risker för återfall i brott - ett samhällsansvar som följer med verksamheten.

I det brottsförebyggande arbetet ingår även brottsbearbetning, där man på ett strukturerat sätt jobbar med omständigheterna som bidrog till att patienten blev dömd till rättspsykiatrisk vård.

Du representerar det psykologiska perspektivet i de olika forum som finns i verksamheten och har konsultations- och utbildningsuppdrag inom verksamheten.

Vi erbjuder en individuellt anpassad introduktion för att du ska få de bästa förutsättningar och trivas i ditt arbete.

Kvalifikationer:
Psykologexamen. Du har en god förmåga och intresse av att uttrycka dig, såväl i tal som i skrift. Som person är du lyhörd, flexibel, ansvarstagande och utvecklingsinriktad  samt van vid att arbeta både självständigt och i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Erfarenhet av tidigare arbete med diagnostik, riskbedömning eller rättspsykiatrisk vård är meriterande.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Jimmy Björkman, Verksamhetschef
Telefon: 070-962 86 86

Vecka 31-33 Marie Pettersson, Tf Verksamhetschef
Telefon: 076-118 83 22

Jasmina Popaja, Legitimerad Psykolog
Telefon: 019-602 83 23

Facklig företrädare
:
Åsa Krantz, Psykologförbundet
Telefon: 070-381 15 00
E-post:
asa.krantz@regionorebrolan.se

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-09-13

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:546

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf