Anestesisjuksköterskor till AnIVA-kliniken, Lindesbergs lasarett
Lindesberg

Vill du vara med och utveckla den anestesiologiska vården på Lindesbergs lasarett? Då är det här rätt anställning för dig! Vi söker en engagerad, positiv och driven kollega.

I verksamheten bedrivs både dagkirurgisk och vård av inneliggande patienter. Vi vårdar patienter från ortoped-, kirurg-, kvinno-, öronkliniken och folktandvårdvården.

Här arbetar personal med lång erfarenhet och bred kompetens. Vi har alltid patienten i fokus och har ett gott samarbete i vårt team. Förutom att vi arbetar anestesiologiskt bistår vi hela sjukhuset vid larm och akuta åtgärder, samt deltar vid transporter av patienter till andra sjukhus. Vi söver främst vuxna men även barn. Oavsett om du är helt ny eller erfaren anestesisjuksköterska så erbjuds en introduktion som anpassas efter dina behov.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens inom anestesisjukvård.  Det är meriterande om du har minst 2-3 års erfarenhet som anestesisjuksköterska.

Personliga egenskaper:
Mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga, dessutom god förmåga att arbeta i team, förenat med att kunna arbeta självständigt är strukturerad och kan prioritera. Vi ser gärna att du har ett positivt förhållningssätt, engagerad och lyhörd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid eller deltid

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Ann-Christine Dahlin, tf AC, Anestesi och DKE/postop
Telefon: 0581-852 79

Facklig företrädare
:
Annika Matthiessen Karlsson och Sofia Sjögren, Vårdförbundet
Telefon: 0581-851 84

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-31. Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Anestesi- och intensivvårdskliniken är en länsklinik som bedriver verksamhet vid regionens tre sjukhus; Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Det är en stor klinik med cirka 400 anställda. Våra arbetsområden är anestesi, intensivvård, operationsservice (postop och dagkirurgi) samt en neurointermediär avdelning.

Vid Lindesbergs lasarett finns en anestesi- och operationsavdelning, intensivvårdsavdelning och en postoperativ enhet.

Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Lasarettet har 100 vårdplatser och 600 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:548

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf