Distriktssköterska/Sjuksköterska, Adolfsbergs vårdcentral
Örebro

Är du en utvecklingsinriktad och driven distriktssköterska eller sjuksköterska i jakt på ett arbete med stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter? Då har vi den perfekta tjänsten för dig här hos oss på Adolfsbergs vårdcentral!

Strax söder om de centrala delarna av Örebro finner du Adolfsbergs Vårdcentral, en välfungerande vårdcentral med goda framtidsvisioner. På Adolfsbergs vårdcentral arbetar idag närmare 50 personer och vi har ca 14 300 listade patienter.

Vi hoppas att du kan se en framtid med oss och välkomnar din ansökan!


Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna präglas av självständigt arbete med patienternas bästa i fokus. Det innefattar bland annat patientarbete i öppenvård, telefonrådgivning, mottagningsarbete, läkemedelshantering samt förskrivning av vissa läkemedel och hjälpmedel. I kombination med det självständiga arbetet kommer du ha ett tätt samarbete med dina övriga kollegor på vårdcentralen. Möjlighet till mentorskap finns.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är distrikssköterska eller legitimerad sjuksköterska.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såväl som god samarbetsförmåga, flexibilitet, samt ett vänligt och serviceinriktat arbetssätt. Du ska även vara intresserad att arbeta med utvecklings- och förbättringsarbete.

Du har också lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Att bidra i verksamhetens utvecklings- och förändringsprojekt ser du som en naturlig del av ditt arbete. Du är flexibel, gillar att arbeta i team och har lätt för att samarbeta.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Mona Shahin, enhetschef
Telefon: 019-602 04 32

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Szilvia Fredriksson
Telefon: 019-602 80 30

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-09. Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Adolfsbergs vårdcentral ingår i Område närsjukvård Örebro och söder. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler, vårdcentralsjourer, akutklinik med ambulansverksamheten, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa och ungdomsmottagning. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:550

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf