Verksamhetsutvecklare vikariat, Kvinnokliniken
Örebro län

Vi söker vikarierande verksamhetsutvecklare med möjlighet till förlängt förordnande.

Är du sjuksköterska eller barnmorska erbjuder vi en tillsvidareanställning inom hälso- och sjukvårdsförvaltningen med placering på kvinnokliniken i Region Örebro län.


Arbetsuppgifter:

Arbeta processorienterat med alla typer av verksamhetsutveckling, planera, följa upp och kvalitetssäkra. Arbeta med kvalitetsuppföljningar och hålla parametrarna för dem uppdaterade. Ta fram och sammanställa statistik och produktionstal. Vara insatt i klinikens samtliga processer. Arbeta med risk- och konsekvensbedömningar enligt regionens rutiner. Delta i framtagande av verksamhets- och aktivitetsplaner och verksamhetsberättelser.

Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet eller intresse av ett arbete inom kvinnosjukvård eller opererande verksamhet. Du är noggrann, har god analytisk förmåga samt kan organisera och planera uppdraget på ett strukturerat och resurseffektivt sätt. Du jobbar lösningsfokuserat, kan ställa om vid behov, har ett logiskt synsätt samt är van vid och trivs med att ha olika arbetsuppgifter samtidigt. Uppdragsgivare är verksamhetschefen och du ingår i klinikens ledningsgrupp.

Anställningsform:
Vikariat, heltid

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Gill Kullberg, länsverksamhetschef
Telefon: 019-602 30 43

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet
Telefon: 0771-420 420

Barnmorskeförbundet
Telefon: 08-10 70 88

Vision
Telefon: 019-602 27 52

Kommunal
Telefon: 010-442 92 60

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Kvinnokliniken inom Region Örebro län är en länsklinik som bedriver verksamhet vid två av regionens tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro och Karlskoga lasarett. Kliniken arbetar aktivt för att utveckla forskningen inom kvinnosjukvård.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:553

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf