Psykolog, Freja vårdcentral
Lindesberg

Freja vårdcentral och Storå vårdcentral ingår i Område närsjukvårdsområde norr. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna.

I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler samt delar av Lindesberg lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.


Arbetsuppgifter:

Som psykolog hos oss kommer du att ansvara för psykologiska bedömningar och korttidsinriktade behandlingsinsatser vid exempelvis depressioner, ångest, utmattningssyndrom, kriser och psykosomatiska tillstånd med mera.

Utöver detta kommer du i din profession att samverka tvärprofessionellt med våra andra yrkesgrupper, allt för att ge våra patienter den bästa tänkbara vården. Vi har psykosociala team där bland annat kurator, sjuksköterska och rehabkoordinator ingår.

De psykosociala teamen i primärvården i norr har samarbete med varandra och därigenom finns tillgång till stöd inom din egen profession. Vi vill gärna att du som medarbetare är med och bidrar till utvecklingen av våra vårdcentraler och de psykosociala teamen med dina tankar och idéer. Vi tar gärna till oss nyheter och har just startat med digitala besök.

Kvalifikationer:

Legitimerad psykolog

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid

Tillträde:
2020-09-15 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Helena Skogh, enhetschef och leg. psykolog Freja vårdcentral
Telefon: 076-698 22 50

Ulrica Vidfelt, Verksamhetschef
Telefon: 0581-855 73

Facklig företrädare
:
Psykologförbundet, Åsa Krantz
Telefon: 0581-853 72

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Freja vårdcentral ingår i Område närsjukvårdsområde norr. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler samt delar av Lindesberg lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:557

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf