Medicinsk vårdadministratör, Öron-, näs- och halskliniken
Örebro

På öron-, näs- och halskliniken utreds och behandlas barn och vuxna med sjukdomar från öron, luftvägar, talorgan, svalg och övre delen av matsmältningskanalen, allt från länssjukvård till högspecialiserad vård.

Vi har en omfattande verksamhet för utredning och behandling av tumörsjukdomar i huvud-halsområdet. Kliniken består av operationsavdelning, mottagning, enheten för logopedi och foniatri samt sekretariat. Våra inneliggande patienter vårdas på vårdenhet hud, plastik och öron.

2021 flyttar vi in i fina, fräscha lokaler i det nybyggda H-huset.


Arbetsuppgifter:

Journaldokumentation, diagnoskodning, bevakningslistor, remisshantering samt andra förekommande administrativa arbetsuppgifter. Att byta av i vår kassa ingår också i arbetsuppgifterna.

Arbetet hos oss är omväxlande och stimulerande då vi arbetar efter ett rullande schema.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har godkänd utbildning som medicinsk vårdadministratör/medicinsk sekreterare/läkarsekreterare och har goda kunskaper i svenska språket. Utbildning i diagnosklassificering är meriterande. Du är positiv, initiativtagande, har god förmåga att samarbeta och har patienten i fokus. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Malin Landegren, enhetschef
Telefon: 070-588 76 20

Facklig företrädare
:
Karin Nordqvist, Vision
Telefon: 019-602 36 32

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-17

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:555

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf